Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 25 сен 2021 20:29

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 386 ]  На страницу Пред.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 16 май 2020 10:47 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
16 фев 2017 21:10
Сообщения: 70
P.S. Як варiант, задайте програмi SnippingTool запуск по "гарячих клавiшах" (в даному скриптi це Ctrl+Alt+1 - можете поставити свої клавiшi, поправивши його). I тодi в Digitals скриптi запускайте цей скрипт за командою @Run "шлях до скрипта...SnippingTool.vbs").
Сам скрипт: вiдкрийте блокнот i вставте цей код
Код:
Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
WshShell.SendKeys "^%1"
i збережiть, як SnippingTool.vbs.[/quote]

Подскажите как надо записать чтобы запускались ножницы, так как Вы написали не запускается? Виндоус 10 64 разрядна


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 16 май 2020 14:50 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 368
Откуда: м.Львiв
Vladimirart08 писал(а):
P.S. Як варiант, задайте програмi SnippingTool запуск по "гарячих клавiшах" (в даному скриптi це Ctrl+Alt+1 - можете поставити свої клавiшi, поправивши його). I тодi в Digitals скриптi запускайте цей скрипт за командою @Run "шлях до скрипта...SnippingTool.vbs").
Сам скрипт: вiдкрийте блокнот i вставте цей код
Код:
Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
WshShell.SendKeys "^%1"
i збережiть, як SnippingTool.vbs.
Подскажите как надо записать чтобы запускались ножницы, так как Вы написали не запускается? Виндоус 10 64 разрядна

Якщо при натисканнi на клавiатурi на "гарячi" клавiшi Ctrl+Alt+1 завантажується програма "ножицi", тодi i скриптом, наведеним вище, вони також запустяться. Передивiться ще раз, що написано, покроково.

P.S. Попробуйте цей скрипт (без гарячих клавiш)
Код:
Set Shell = CreateObject("WScript.Shell")
set process = GetObject("winmgmts:Win32_Process")
process.Create "SnippingTool.exe", null, null, processid
wscript.sleep 200
Shell.AppActivate processid

_________________
Більшість хороших програмістів виконують свою роботу не тому, що очікують оплати або визнання, а тому, що отримують задоволення від програмування.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 20 май 2020 10:53 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
16 фев 2017 21:10
Сообщения: 70
Руслан Пархуць писал(а):
Vladimirart08 писал(а):
P.S. Як варiант, задайте програмi SnippingTool запуск по "гарячих клавiшах" (в даному скриптi це Ctrl+Alt+1 - можете поставити свої клавiшi, поправивши його). I тодi в Digitals скриптi запускайте цей скрипт за командою @Run "шлях до скрипта...SnippingTool.vbs").
Сам скрипт: вiдкрийте блокнот i вставте цей код
Код:
Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
WshShell.SendKeys "^%1"
i збережiть, як SnippingTool.vbs.
Подскажите как надо записать чтобы запускались ножницы, так как Вы написали не запускается? Виндоус 10 64 разрядна

Якщо при натисканнi на клавiатурi на "гарячi" клавiшi Ctrl+Alt+1 завантажується програма "ножицi", тодi i скриптом, наведеним вище, вони також запустяться. Передивiться ще раз, що написано, покроково.

P.S. Попробуйте цей скрипт (без гарячих клавiш)
Код:
Set Shell = CreateObject("WScript.Shell")
set process = GetObject("winmgmts:Win32_Process")
process.Create "SnippingTool.exe", null, null, processid
wscript.sleep 200
Shell.AppActivate processid


Спасибо, все работает!!!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 22 июн 2021 08:44 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
02 ноя 2020 15:55
Сообщения: 22
Питання таке:
Чи можливо у дмт шаблоні через налавшатвовувану таблицю (NXYZLAI) добавити параметр який буде нумерувати в такому вигляді - 0001,0002 і т. д.


Вложения:
Комментарий к файлу: Якось так
.JPG [176.51 Кб]
Скачиваний: 0
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 22 июн 2021 11:27 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2245
Откуда: Vinnytsia
Якщо попередньо в кожну точку межі ділянки додати точковий об'єкт, в першому доступному параметрі якого вказано номер 0001, 0002..... то в таблиці NPXYZLAI буде відображатись саме цей номер.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 22 июн 2021 11:42 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
02 ноя 2020 15:55
Сообщения: 22
Dmitry_Zolotar писал(а):
Якщо попередньо в кожну точку межі ділянки додати точковий об'єкт, в першому доступному параметрі якого вказано номер 0001, 0002..... то в таблиці NPXYZLAI буде відображатись саме цей номер.

Дякую!
Якщо можна то задам ще супутні запитання!

Як через автонумерацію пронумерувати ці тоочки щоб не стерло нулі попереду?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 22 июн 2021 11:57 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
02 ноя 2020 15:55
Сообщения: 22
При виконанні сервіс документи на плані дмт всерівно не відображається 0001,0002 а просто пусте місце
Це можливо якось виправити?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 23 июл 2021 11:53 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
16 май 2013 11:54
Сообщения: 116
Откуда: м.Біла Церква, Київська обл.
Доброго дня. Потрібна допомога, в когось є такий шаблон. ДЗК реєстратори пишуть зауваження, що на кадастровому плані необхідно показувати відомість про встановлення межових знаків відповідно зразку як прикріплено до повідомлення. Як можна таку табличку зробити автоматично, бо 4-6 точок не важко і в ручну зробити а більше то трохи не зручно.


Вложения:
 втановлення мз.png
втановлення мз.png [ 46.08 Кб | Просмотров: 341 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 23 июл 2021 14:00 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 окт 2015 23:49
Сообщения: 125
Откуда: Черкаська область
EIKovtun писал(а):
Доброго дня. Потрібна допомога, в когось є такий шаблон. ДЗК реєстратори пишуть зауваження, що на кадастровому плані необхідно показувати відомість про встановлення межових знаків відповідно зразку як прикріплено до повідомлення. Як можна таку табличку зробити автоматично, бо 4-6 точок не важко і в ручну зробити а більше то трохи не зручно.

На показаному малюнку в табличці написано: вид м.з. (опис) встановленого зразку - на сьогоднішній день вже немає "Встановленого зразку".
Пункт 2 статті 106 Земельного кодексу України: Межовими знаками можуть бути природні чи штучні споруди і рубежі (річки, струмки, канали, лісосмуги, рослинні смуги, дерева, стежки, рівчаки, стіни, паркани, огорожа, шляхові споруди, бетонні або металеві стовпи, плити, моноліти, камені, інші споруди і рубежі), що збігаються із межею земельної ділянки або спеціально встановлюються на ній. Межові знаки на водних об’єктах не встановлюються.

Земельний кодекс України має вищу силу над Інструкцією про встановлення (відновлення) меж... яка затверджена Наказом N 376 від 18.05.2010 р.
Немає встановленого стандартного виду "Відомостей про межові знаки".
ДКР не мають функцій вказувать згідно якого зразка відображать" Відомості...".
Кожен розробник сам вирішує якого формату будуть ці "Відомості...".
Альтернативний зразок є на http://digitals.at.ua/_ph/4/2/694514933.jpg
http://digitals.at.ua/photo/zjomka_za_d ... roju_004/4


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 23 июл 2021 14:41 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
16 май 2013 11:54
Сообщения: 116
Откуда: м.Біла Церква, Київська обл.
EIKovtun писал(а):
На показаному малюнку в табличці написано: вид м.з. (опис) встановленого зразку - на сьогоднішній день вже немає "Встановленого зразку".
Пункт 2 статті 106 Земельного кодексу України: Межовими знаками можуть бути природні чи штучні споруди і рубежі (річки, струмки, канали, лісосмуги, рослинні смуги, дерева, стежки, рівчаки, стіни, паркани, огорожа, шляхові споруди, бетонні або металеві стовпи, плити, моноліти, камені, інші споруди і рубежі), що збігаються із межею земельної ділянки або спеціально встановлюються на ній. Межові знаки на водних об’єктах не встановлюються.

Земельний кодекс України має вищу силу над Інструкцією про встановлення (відновлення) меж... яка затверджена Наказом N 376 від 18.05.2010 р.
Немає встановленого стандартного виду "Відомостей про межові знаки".
ДКР не мають функцій вказувать згідно якого зразка відображать" Відомості...".
Кожен розробник сам вирішує якого формату будуть ці "Відомості...".
Альтернативний зразок є на http://digitals.at.ua/_ph/4/2/694514933.jpg
http://digitals.at.ua/photo/zjomka_za_d ... roju_004/4

Можете скинути шаблон .dmt?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 28 июл 2021 22:23 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 769
Откуда: Львівська область
Ryvol писал(а):
Можете скинути шаблон .dmt?

Кадастровий план можна скачати в коментарі №250 до модуля "Документація".

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 386 ]  На страницу Пред.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: NJMNJM и гости: 9


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB