Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 12 май 2021 07:54

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 378 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 31 мар 2009 16:40 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
25 мар 2008 10:51
Сообщения: 27
Є ділянка, в неї 4 суміжника (Пупков Василь Дмитрович,Пупкова Ганна Олексіївна, землі загального користування (вулиця)....
Підскажіть будь-ласка як зробити в шаблоні так щоб виносились Ініціали і прізвища суміжників в стовпчик в такому форматі (при чому якщо суміжник починається на "землі" то він не показувався):
____________ В.Д. Пупков
____________ Г.О.Пупкова


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 10 апр 2009 07:11 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
25 янв 2009 21:39
Сообщения: 4
Вопрос: мне нужно создать кадплан 1:2000 на формате А3, но в Сервис - документы такое не предлагается.Т.е. там есть фозможность выбрать на А3ем формате М 1:500;1:10000 и 1:5000. формат А4 не устраивает по той причине, что много информации должно поместиться.
Есть ли возможность где-то выбрать формат с соответствующим масштабом?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 10 апр 2009 07:59 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2223
Откуда: Vinnytsia
ТанюШа писал(а):
Вопрос: мне нужно создать кадплан 1:2000 на формате А3, но в Сервис - документы такое не предлагается.Т.е. там есть фозможность выбрать на А3ем формате М 1:500;1:10000 и 1:5000. формат А4 не устраивает по той причине, что много информации должно поместиться.
Есть ли возможность где-то выбрать формат с соответствующим масштабом?

1. Выберите любой шаблон формата А3
2. Смените ему масштаб через Свойства-Карта-Масштаб на 1:2000
3. Переделайте его под Ваши требования
4. Сохраните его под другим именем в папку Digitals. Убедитесь в том что у файла расширение *.dmt, возможно придется его менять используя Проводник, например
5. Перезапустите Digitals и пользуйтесь.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 09 сен 2009 12:44 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
08 окт 2008 09:19
Сообщения: 42
Подскажите, как сделать на кадастровом плане (в шаблоне), чтобы при формировании, на участке отображалась площадь вида S=5.2701 га, делаю много, вручную устал, а разбираться самому - нет времени.


Вложения:
01.jpg
01.jpg [ 8.85 Кб | Просмотров: 9430 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 09 сен 2009 12:57 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2223
Откуда: Vinnytsia
EMc писал(а):
Подскажите, как сделать на кадастровом плане (в шаблоне), чтобы при формировании, на участке отображалась площадь вида S=5.2701 га, делаю много, вручную устал, а разбираться самому - нет времени.

Создайте строковый параметр
=S=P[0]_га. Подпись площади
и выносите подпись этого параметра, а не площади

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 09 сен 2009 13:06 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
08 окт 2008 09:19
Сообщения: 42
:D Большое спасибо, работает!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 15 сен 2009 08:53 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
27 июл 2009 14:50
Сообщения: 17
Доброго дня!
Підкажіть, будь ласка, як при генеруванні кадастрового плану змінити показчик напрямку суміжника зі стрілоски на лінію і як змінити шар за замовчуванням, в який цей показчик попадає, у мене це болота низові(і це мене не влаштовує). І ще, де змінити розмір літери напроти показцьго самого показчика, щоб від одразу був великим.
Дякую.


Вложения:
1.JPG
1.JPG [ 7.63 Кб | Просмотров: 9398 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 15 сен 2009 09:15 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 янв 2008 17:06
Сообщения: 636
Откуда: Одеса
Sonic писал(а):
Доброго дня!
Підкажіть, будь ласка, як при генеруванні кадастрового плану змінити показчик напрямку суміжника зі стрілоски на лінію і як змінити шар за замовчуванням, в який цей показчик попадає, у мене це болота низові(і це мене не влаштовує). І ще, де змінити розмір літери напроти показцьго самого показчика, щоб від одразу був великим.
Дякую.


Нарешті знайшов свою ж писанину:
viewtopic.php?f=1&t=890&p=4045&hilit=ActArrows#4045

Щодо розміру літер, то вони записуються в перший по порядку параметр. Його і змінюйте.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 15 сен 2009 11:26 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
27 июл 2009 14:50
Сообщения: 17
Цитата:
Щодо розміру літер, то вони записуються в перший по порядку параметр. Його і змінюйте.

Спробував, але, як зрозумів, це не так... літери відносять до шару Arrows і змінити їх розмір не вдалось..
Тому прошу, поясніть детальніше.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 01 окт 2009 18:41 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
06 май 2008 10:39
Сообщения: 57
в шаблонах є "Госакт (зел) 2000 обратная (2 участка).dmt" а як зробити на 3 і 4 ділянки :?: (як доходить справа до третьої ділянки вискакує вікно "Открытие карты")


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 01 окт 2009 18:46 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
06 май 2008 10:39
Сообщения: 57
Sonic писал(а):
літери відносять до шару Arrows і змінити їх розмір не вдалось..

літери змінюються не в слоях, а параметрах (#=1)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 02 окт 2009 07:56 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
27 июл 2009 14:50
Сообщения: 17
IVua писал(а):
Sonic писал(а):
літери відносять до шару Arrows і змінити їх розмір не вдалось..

літери змінюються не в слоях, а параметрах (#=1)

Дуже дякую, все вже давно змінено і працює ;) Просто одразу не відписався...


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 02 окт 2009 11:29 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2223
Откуда: Vinnytsia
IVua писал(а):
в шаблонах є "Госакт (зел) 2000 обратная (2 участка).dmt" а як зробити на 3 і 4 ділянки :?: (як доходить справа до третьої ділянки вискакує вікно "Открытие карты")

На даний час зробити неможливо зробити шаблон на 3 та більше ділянок. Згенеруйте документи для кожної ділянки окремо, а потім в один документ вставляйте.

P.S. Держакт розрахований на одну ділянку, роблячи держакт на більш ніж одну ділянку ускладнюєте собі роботу, та й власнику в майбутньому буде зручніше. Чи є взагалі потреба в такому шаблоні?

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 03 окт 2009 11:02 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
06 май 2008 10:39
Сообщения: 57
Dmitry_Zolotar писал(а):
Чи є взагалі потреба в такому шаблоні?

є і актуальна, ще маєм друкувати акти на паї по три і 4 ділянки на 1 бланку


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 05 окт 2009 11:58 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
09 апр 2009 12:26
Сообщения: 44
Откуда: г. Черкассы
IVua писал(а):
є і актуальна, ще маєм друкувати акти на паї по три і 4 ділянки на 1 бланку

ЗЕМЕЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2002, N 3-4, ст.27 )

Стаття 126. Документи, що посвідчують право на земельну
ділянку

1. Право власності на земельну ділянку посвідчується
державним актом, крім випадків, визначених частиною другою цієї
статті.

.................

8. У разі якщо державним актом на право власності на земельну
ділянку було посвідчено право власності на декілька земельних
ділянок, відчуження однієї з цих ділянок здійснюється після
виготовлення державного акта, що посвідчує право власності на
кожну з цих ділянок.

9. Державний акт на право власності та право постійного
користування земельною ділянкою видається на одну земельну
ділянку.

(частина друга)
Право постійного користування на декілька земельних ділянок,
наданих під будівництво та обслуговування лінійних об'єктів
(доріг, трубопроводів, ліній електропередачі та зв'язку), може
посвідчуватися одним державним актом.
{ Стаття 126 в редакції Закону N 1066-VI ( 1066-17 ) від
05.03.2009 }


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 378 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 2


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB