Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 25 сен 2018 09:35

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 37 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Загрузка данных из Excel
СообщениеДобавлено: 24 май 2013 09:40 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
26 фев 2007 12:04
Сообщения: 1751
Откуда: Vinnitsa
Очевидно влияют какие-то настройки в Excel. Чтобы лучше понять проблему запишите, пожалуйста, видео с экрана, например, при помощи этой программы.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Загрузка данных из Excel
СообщениеДобавлено: 08 мар 2018 23:23 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
09 дек 2015 12:30
Сообщения: 17
Доброго дня. При формуванні звіту через "Сервис-отчет..." по параметру "0.Площадь" і подальшим експортом в Excel, значення експортуються не коректно, а саме: якщо в "Отчете..." площадь 5,4562 то в Excel видає так 54562 без разделителя; а якщо площадь 0,1820 то перекидає правильно 0,1820.
Як це можна виправити?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Загрузка данных из Excel
СообщениеДобавлено: 09 мар 2018 10:38 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 255
Откуда: м.Львiв
petrogeo писал(а):
Доброго дня. При формуванні звіту через "Сервис-отчет..." по параметру "0.Площадь" і подальшим експортом в Excel, значення експортуються не коректно, а саме: якщо в "Отчете..." площадь 5,4562 то в Excel видає так 54562 без разделителя; а якщо площадь 0,1820 то перекидає правильно 0,1820.
Як це можна виправити?
Скопiюйте значення звiту до буферу (вище кнопки експорту в Excel є кнопка Копiювати) i вставте на чистий лист. Якщо i так буде некоректно вiдображати, задайте параметри клiтинок колонки Excel з площею в числовому форматi з 4 знаками пiсля коми перед вставкою.

_________________
Простіше написати неправильну програму, ніж зрозуміти правильну


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Загрузка данных из Excel
СообщениеДобавлено: 15 мар 2018 17:50 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 984
petrogeo писал(а):
Доброго дня. При формуванні звіту через "Сервис-отчет..." по параметру "0.Площадь" і подальшим експортом в Excel, значення експортуються не коректно, а саме: якщо в "Отчете..." площадь 5,4562 то в Excel видає так 54562 без разделителя; а якщо площадь 0,1820 то перекидає правильно 0,1820.
Як це можна виправити?

Ми внесли деякі зміни і тепер числові значення мають передаватись в Excel значно краще та зі збереженням форматування.
Поновіть програму.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш skype, e-mail и телефон находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Загрузка данных из Excel
СообщениеДобавлено: 29 май 2018 14:23 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 559
Доброго дня!

Маю завдання відредагувати шаблон, де використаний OLE-об'єкт. Даний об'єкт (таблицю) треба кардинально змінити в розмірах і кількості ячейок. Тому задумав вставити його заново.

Але, виявляється, в Digitals забрали можливість вставляти в карту OLE-об'єкти? Не знаходжу вже такого меню, як у старих версіях.

Там було меню Вставка - Об'єкт - Створити з файлу і мав в карті готову таблицю.

Коли використовувати команду меню Вставка - Вмонтований об'єкт, то вставляється просто значок Ексель замість таблиці.
Коли просто копіюю таблицю і вставляю в карту через буфер, то пише: "Не верний текст в буфере обмена А". Мабуть, тому, що таблиця має ячейки.

В принципі, я використав старішу версію Digitals і все пішло нормально. Але питання для чого забрали таку зручну функцію?

Чи я просто не вмію правильно використовувати команду Вставка - Вмонтований об'єкт?

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Загрузка данных из Excel
СообщениеДобавлено: 29 май 2018 16:16 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1969
Откуда: Vinnitsa
Вставка - Вмонтований об'єкт додає в карту документ, документи вкладені в карту можна побачити на закладці Інфо-Список документів, подвійний клік по документу у списку відкриває його у відповідному редакторі. Карта у цьому випадку лише контейнер для зберігання документів, вміст документів в карті не відображається.

Скопійований діапазон OLE-документу за допомогою меню Правка-Спец.вставка-Вмонтований об'єкт вставляється в центр екрану в перший шар з типом "Вмонтований об'єкт".

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Загрузка данных из Excel
СообщениеДобавлено: 29 май 2018 19:16 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 559
Dmitry_Zolotar писал(а):
Скопійований діапазон OLE-документу за допомогою меню Правка-Спец.вставка-Вмонтований об'єкт вставляється в центр екрану в перший шар з типом "Вмонтований об'єкт"

так от де воно заховалося
Зрозумів, дякую

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 37 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB