Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 23 сен 2018 02:11

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 376 ]  На страницу Пред.  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 26  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 19 янв 2018 05:20 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
06 сен 2013 10:50
Сообщения: 22
Шановні ! можливо хтось, щось підкаже.
Є карта .dmf , потрібно створити карту в .nm2.
Буду вдячний за найменшу підказку.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 19 янв 2018 11:28 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1969
Откуда: Vinnitsa
В меню Файл-Калибровка принтера включите галочку "Двойная буферизация", размер pdf уменьшится в разы

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 22 янв 2018 08:24 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
21 дек 2012 16:33
Сообщения: 105
"Двойная буферизация" то есть "Печать с буферизацией" не помогла((


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 30 янв 2018 12:18 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
25 окт 2007 14:47
Сообщения: 21
Откуда: наразі Україна, м.Жидачів
хелп, скрипт зчитування з публічки та заповнення в шар Квартал in4 код коатту, зона та квартал. Все працює, тільки після третьої ділянки скрипт підвисає
@OpenLog
@Map.DeselectAll
@Map.SelectLayer ID10000
$list=@Map.Selected.List
@Text[1].Text $list
$SC=@Text[1].Count
@Map.DeselectAll
$i=0
%s1
$i=$i+1
$so=@Text[1].Line[$I]
@Map.SelectObject $so
$SO1=@Map.SelectedObject
$X=@Map.Object[$SO1].Parameter[-4]
$Y=@Map.Object[$SO1].Parameter[-3]
$Res=@Map.GetPublicMapQuarterInfo $X $Y
@Text.Text $Res
$C3=@Text.Count
$C2=$C3-1
$C1=$C3-2
$K1=@Text.Line[$C1]
$K2=@Text.Line[$C2]
$K3=@Text.Line[$C3]
$DS=@Calc Delete("$K1",1,Pos("=","$K1"))
$SD=@Calc Delete("$K2",1,Pos("=","$K2"))
$BC=@Calc Delete("$K3",1,Pos("=","$K3"))
$DS=@DequoteText $DS
$SD=@DequoteText $SD
$BC=@DequoteText $BC
;Заповнюємо шар Квартал
@Map.Selected.ChangeParameter 23 $DS
@Map.Selected.ChangeParameter 24 $SD
@Map.Selected.ChangeParameter 25 $BC
@Map.Selected.ChangeParameter 26 га.
@Map.Selected.ChangeParameter 27 2,Х
@Map.Selected.ChangeParameter 28 2
@Map.Selected.ChangeParameter 29 Татарин Василь Євгенович
@Map.Selected.ChangeParameter 30 Федорів Галина Федорівна
@Map.DeselectAll
@If $i<$SC then @goto %s1 else @goto %fin
%fin
@CloseLog F:\Digitals_files\list.txt


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 30 янв 2018 16:17 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 559
Rostyslav писал(а):
Все працює, тільки після третьої ділянки скрипт підвисає

Скрипт не зависає, він працює, просто ви не бачите хід виконання, бо програма не відображає лінію прогресу
Додав лінію прогресу
@Map.DeselectAll
@Map.SelectLayer ID10000
$list=@Map.Selected.List
@Text[1].Text $list
$SC=@Text[1].Count
@Map.DeselectAll
$i=0
@Progress.Start $SC Прогрес...
%s1
$i=$i+1
@Progress.StepBy 1
$so=@Text[1].Line[$I]
@Map.SelectObject $so
$SO1=@Map.SelectedObject
$X=@Map.Object[$SO1].Parameter[-4]
$Y=@Map.Object[$SO1].Parameter[-3]
$Res=@Map.GetPublicMapQuarterInfo $X $Y
@Text.Text $Res
$C3=@Text.Count
$C2=$C3-1
$C1=$C3-2
$K1=@Text.Line[$C1]
$K2=@Text.Line[$C2]
$K3=@Text.Line[$C3]
$DS=@Calc Delete("$K1",1,Pos("=","$K1"))
$SD=@Calc Delete("$K2",1,Pos("=","$K2"))
$BC=@Calc Delete("$K3",1,Pos("=","$K3"))
$DS=@DequoteText $DS
$SD=@DequoteText $SD
$BC=@DequoteText $BC
;Заповнюємо шар Квартал
@Map.Selected.ChangeParameter 23 $DS
@Map.Selected.ChangeParameter 24 $SD
@Map.Selected.ChangeParameter 25 $BC
@Map.Selected.ChangeParameter 26 га.
@Map.Selected.ChangeParameter 27 2,Х
@Map.Selected.ChangeParameter 28 2
@Map.Selected.ChangeParameter 29 Татарин Василь Євгенович
@Map.Selected.ChangeParameter 30 Федорів Галина Федорівна
@Map.DeselectAll
@If $i<$SC then @goto %s1
%fin
@Progress.Stop

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 30 янв 2018 16:18 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 559
Rostyslav писал(а):
Все працює, тільки після третьої ділянки скрипт підвисає

Скрипт не зависав, він працював, просто ви не бачили хід виконання, бо програма не відображала лінію прогресу
Додав лінію прогресу до вашого скрипту:

Код:
@Map.DeselectAll
@Map.SelectLayer ID10000
$list=@Map.Selected.List
@Text[1].Text $list
$SC=@Text[1].Count
@Map.DeselectAll
$i=0
@Progress.Start $SC Прогрес...
%s1
$i=$i+1
@Progress.StepBy 1
$so=@Text[1].Line[$I]
@Map.SelectObject $so
$SO1=@Map.SelectedObject
$X=@Map.Object[$SO1].Parameter[-4]
$Y=@Map.Object[$SO1].Parameter[-3]
$Res=@Map.GetPublicMapQuarterInfo $X $Y
@Text.Text $Res
$C3=@Text.Count
$C2=$C3-1
$C1=$C3-2
$K1=@Text.Line[$C1]
$K2=@Text.Line[$C2]
$K3=@Text.Line[$C3]
$DS=@Calc Delete("$K1",1,Pos("=","$K1"))
$SD=@Calc Delete("$K2",1,Pos("=","$K2"))
$BC=@Calc Delete("$K3",1,Pos("=","$K3"))
$DS=@DequoteText $DS
$SD=@DequoteText $SD
$BC=@DequoteText $BC
;Заповнюємо шар Квартал
@Map.Selected.ChangeParameter 23 $DS
@Map.Selected.ChangeParameter 24 $SD
@Map.Selected.ChangeParameter 25 $BC
@Map.Selected.ChangeParameter 26 га.
@Map.Selected.ChangeParameter 27 2,Х
@Map.Selected.ChangeParameter 28 2
@Map.Selected.ChangeParameter 29 Татарин Василь Євгенович
@Map.Selected.ChangeParameter 30 Федорів Галина Федорівна
@Map.DeselectAll
@If $i<$SC then @goto %s1
%fin
@Progress.Stop

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 30 янв 2018 16:32 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
25 окт 2007 14:47
Сообщения: 21
Откуда: наразі Україна, м.Жидачів
дякую fendak :)


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Допоможіть
СообщениеДобавлено: 31 янв 2018 12:44 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
01 мар 2011 23:08
Сообщения: 39
Откуда: г. Белая Церковь
Доброго дня, шановні колеги!
Підскажіть будь-ласка: Маю певне поле, але воно в зменшеному масштабі...як привести його до реальних розмірів (хоча б приблизно). Щось заплутався, з допомогою чого, це можливо зробити.
p.s. Файл прикріпляю. Координати в Ширині та Довготі.


Вложения:
.dmf [3.14 Кб]
Скачиваний: 146
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Допоможіть
СообщениеДобавлено: 31 янв 2018 14:09 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 255
Откуда: м.Львiв
dartslayer писал(а):
Доброго дня, шановні колеги!
Підскажіть будь-ласка: Маю певне поле, але воно в зменшеному масштабі...як привести його до реальних розмірів (хоча б приблизно). Щось заплутався, з допомогою чого, це можливо зробити.
p.s. Файл прикріпляю. Координати в Ширині та Довготі.

1. Вихiдний датум карти помiняйте на Широту-Довготу
2. Створюєте нову карту з новим датумом (у Вашому випадку СК-63(1 зона))
3. Копiюєте перший i вставляєте в новий

_________________
Простіше написати неправильну програму, ніж зрозуміти правильну


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Допоможіть
СообщениеДобавлено: 31 янв 2018 14:15 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
01 мар 2011 23:08
Сообщения: 39
Откуда: г. Белая Церковь
Руслан Пархуць писал(а):
dartslayer писал(а):
Доброго дня, шановні колеги!
Підскажіть будь-ласка: Маю певне поле, але воно в зменшеному масштабі...як привести його до реальних розмірів (хоча б приблизно). Щось заплутався, з допомогою чого, це можливо зробити.
p.s. Файл прикріпляю. Координати в Ширині та Довготі.

1. Вихiдний датум карти помiняйте на Широту-Довготу
2. Створюєте нову карту з новим датумом (у Вашому випадку СК-63(1 зона))
3. Копiюєте перший i вставляєте в новий


Дуже сильно Вам вдячний!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 07 фев 2018 18:29 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 627
Откуда: Ліспроект
Доброї пори доби.
Підкажіть, будь-ласка, у чому причина "різного" перерахунку координат з однаковим вмістом теки Digitals але на різних збираннях Ged.exe?
Вложение:
RecalculateERR.PNG
RecalculateERR.PNG [ 239.64 Кб | Просмотров: 1469 ]
Перерахунок зроблений з UTM(35) в СК63(3): на скріні зліва - на версії 16-го року, на скріні справа - на версії 18-го року.
Я знаю, що різні еліпсоїди. Але ж Datums.ini однаковий. Все однакове, тільки Ged різний - координати після перерахунку різні.
Може я щось пропустив?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 07 фев 2018 22:12 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1969
Откуда: Vinnitsa
voha писал(а):
Доброї пори доби.
Підкажіть, будь-ласка, у чому причина "різного" перерахунку координат з однаковим вмістом теки Digitals але на різних збираннях Ged.exe?
Вложение:
RecalculateERR.PNG
Перерахунок зроблений з UTM(35) в СК63(3): на скріні зліва - на версії 16-го року, на скріні справа - на версії 18-го року.
Я знаю, що різні еліпсоїди. Але ж Datums.ini однаковий. Все однакове, тільки Ged різний - координати після перерахунку різні.
Може я щось пропустив?

Коротко: застосовується трансформаційна сітка починаючи з січневих версій 2017 року.
Зміни стосовно запровадження УСК-2000

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 07 фев 2018 23:37 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 627
Откуда: Ліспроект
Dmitry_Zolotar писал(а):
Коротко: застосовується трансформаційна сітка починаючи з січневих версій 2017 року...
Однак я пробував викидати з нової версії файл UkrGrid.gzu: щоб, мало чого, при перерахунку UTM(35) в СК42 або СК63 - сітка не бралась до уваги. Та й для чого сітка? Це якби я в УСК2000 перераховував - друге діло. А так? Буду вдячний за відповідь.

P.S: Значить: сітка застосовується при перерахунку з WGS84 на СК63, щоб уточнити відповідність натурі? Тоді якщо карта була складена на орто в СК63 і перерахована в UTM до 17-го року, то не варто її перераховувати в СК63 на свіжому Ged, бо не ляже на орто?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 08 фев 2018 09:53 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1969
Откуда: Vinnitsa
voha писал(а):
Dmitry_Zolotar писал(а):
Коротко: застосовується трансформаційна сітка починаючи з січневих версій 2017 року...
Однак я пробував викидати з нової версії файл UkrGrid.gzu: щоб, мало чого, при перерахунку UTM(35) в СК42 або СК63 - сітка не бралась до уваги. Та й для чого сітка? Це якби я в УСК2000 перераховував - друге діло. А так? Буду вдячний за відповідь.

P.S: Значить: сітка застосовується при перерахунку з WGS84 на СК63, щоб уточнити відповідність натурі? Тоді якщо карта була складена на орто в СК63 і перерахована в UTM до 17-го року, то не варто її перераховувати в СК63 на свіжому Ged, бо не ляже на орто?

Цитата:
Поскольку старые системы координат (СК63/СК42) являются неточными, то координаты каждого пункта в них имеют некоторую случайную погрешность иногда достигающую нескольких метров. Так же, как и вся накопленная до сих пор картографическая информация в этих системах.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Нужна помощь
СообщениеДобавлено: 08 фев 2018 14:31 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 627
Откуда: Ліспроект
Dmitry_Zolotar писал(а):
Коротко: застосовується трансформаційна сітка починаючи з січневих версій 2017 року.
Зміни стосовно запровадження УСК-2000
Перепрошую. Коротко я зрозумів. Але хотілося б знати відповідь на просте питання:

компи 1, 2, 3 - Версії Ged 17-18 років:
- беру карту в UTM;
- завантажую з ПКК орто+карта;
- карта лежить на ділянках
- закриваю Digitals, видаляю файл UkrGrid.gzu, від'єднуюсь від Інтернет;
- перераховую карту в СК63, включаю Інтернет;
- завантажую з ПКК орто+карта;
- карта зміщена відносно ділянок.

компи 4, 5, 6 (в тому числі й ті, на які Digitals попав прямим копіюванням з компа 1) - різні версії Ged 17 року:
- беру карту в UTM;
- завантажую з ПКК орто+карта;
- карта лежить на ділянках;
- перераховую карту в СК63;
- завантажую з ПКК орто+карта;
- карта лежить на ділянках.

Кому я, сидячи за компом 1 завинив, що не можу отримати той же результат перерахунку, що й на компах 4, 5 і 6? То ж я туди Digitals і копіював з компа 1... Колись... У 2017-му... Коли сам оновлявся... Дооновлявся :)

Не знайшов залежності: від наявності яких файлів або від дотримання яких умов залежить такий перерахунок.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 376 ]  На страницу Пред.  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 26  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB