Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 24 июн 2019 19:50

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 437 ]  На страницу Пред.  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 06 мар 2019 09:58 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2047
Откуда: Vinnitsa
Спробуйте повторно вставляти з Екселю таблиці, що змінювались вже після вставки в карту. За відображення вмонтованих OLE-об'єктів відповідає OLE-сервер, у Вашому випадку - Ексель. Вплинути на цей процесс ми не можемо. Схожий глюк з Ексель-таблицями - відображення контурів комірок незважаючи на "пустий" стиль. Виправляється також повторною вставкою.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 21 мар 2019 20:53 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
02 ноя 2011 16:50
Сообщения: 33
Доброго вечора. Підкажіть в чому може бути проблема. Наприклад: збираю суміжників по ділянці, збираю перший по точкам, закінчую сбір через F5, потім забиваю потрібну інфу, потім при зборі наступного суміжника з останньої точки попереднього використовуючи кнопку "V" перший суміжник залишається "активним" і при закінченні другого суміжника вони обидва "активні" і так проходить і з наступними якщо звісно не натискати "Esc", раніше такого не було. І ще одне, розставляю "Arrows" на кадастровому плані як завжи перші три букви ввожу в ручну з надією що наступні букви будить визначатися автоматично, як це було раніше, та на жаль цього не виходить наступна буква та що й попередня. Автопараметры и Автподписи включены, в настройках на вкладке "Сбор" Помечать собраный объект включено. Не скажу як давно в мене ця проблемка, але в січні цього точно не було, може це якось зв'язане з обновами? Підкажіть як це вирішить.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 22 мар 2019 10:09 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 671
Откуда: Ліспроект
CraziRoman писал(а):
Доброго вечора. Підкажіть в чому може бути проблема. Наприклад: збираю суміжників по ділянці, збираю перший по точкам, закінчую сбір через F5, потім забиваю потрібну інфу, потім при зборі наступного суміжника з останньої точки попереднього використовуючи кнопку "V" перший суміжник залишається "активним" і при закінченні другого суміжника вони обидва "активні" і так проходить і з наступними якщо звісно не натискати "Esc", раніше такого не було. І ще одне, розставляю "Arrows" на кадастровому плані як завжи перші три букви ввожу в ручну з надією що наступні букви будить визначатися автоматично, як це було раніше, та на жаль цього не виходить наступна буква та що й попередня. Автопараметры и Автподписи включены, в настройках на вкладке "Сбор" Помечать собраный объект включено. Не скажу як давно в мене ця проблемка, але в січні цього точно не було, може це якось зв'язане з обновами? Підкажіть як це вирішить.
+1.
При чому проблемка саме з Ged.exe: у збиранні за 12.12.18 реєстрація першої точки об'єкта клавішею "V" знімає позначку з останнього позначеного.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 22 мар 2019 12:13 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2047
Откуда: Vinnitsa
Приберіть галочки "Пометка захваченного объекта" і "Помечать собранный объект" в розділі Сервис-Настройки-Сбор-Общее

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 22 мар 2019 12:32 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
17 апр 2006 15:07
Сообщения: 27
Откуда: Киев
Що робить клавіша "V"? Де про неї можна почитати?


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 22 мар 2019 20:11 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 671
Откуда: Ліспроект
Гаряча клавіша "V" в режимі збору захоплює найближчу до поточної позиції курсора миші точку існуючого об'єкта - ідеальний спосіб реєструвати точку рівно в точці іншого об'єкта.
Dmitry_Zolotar писал(а):
Приберіть галочки "Пометка захваченного объекта" і "Помечать собранный объект" в розділі Сервис-Настройки-Сбор-Общее
Позначення захопленого об'єкта відключене, а опція "Позначати зібраний об'єкт" просто необхідно щоб була включена: виконавець збору повинний бачити щойно зібраний об'єкт, щоб візуально оцінити правильність збору. Крім того, пам'ятаю у всіх писаних мною скриптах вхідною умовою є те, що після збору позначений в карті саме зібраний об'єкт. Тепер скажемо: опція є, але вона повинна бути виключена? Чи це кінцеве рішення? Якщо так, то така умова викликає тепер незручності при зборі об'єктів. Спробувавши "краще", ой як не хочеться переходити на "гірше".

Прошу дуже. Може не важко виправити?

P.S.
За включеної опції "Позначати зібраний об'єкт":
при реєстрації першої точки об'єкта:
раніше:
- полігона або лінійного клавішею "V" - знімалось позначення з останнього позначеного об'єкта, його екстент оновлявся на екрані при натисканні клавіші;
- полігона клавішею "L" - знімалось позначення з останнього позначеного об'єкта, однак оновлявся екстент лише зібраного полігона;
- лінійного клавішею "L" - не знімалось позначення з останнього позначеного об'єкта;
тепер:
- полігона клавішею "V" або "L" - знімається позначення з останнього позначеного об'єкта, однак оновлюється екстент лише зібраного полігона;
- лінійного клавішею "V"або "L" - не знімається позначення з активного об'єкта;

Ви маєте на увазі що це класно для збору мережі: коли збираєш почергово елементи, збираєш... а потім тиць "З'єднати" - і маєш мережу?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 23 мар 2019 14:07 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 624
я для захоплення найближчкої точки завжди використоував клавішу P, а чим відрізняється V?

Там всі основні клавіші для збору в купі:
<P> Виконує "захоплення" найближчої точки.
<L> виконує "захоплення" найближчої лінії.
<I> Дозволяє "захопити" найближчий перетин ліній.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 23 мар 2019 15:00 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 671
Откуда: Ліспроект
fendak писал(а):
...а чим відрізняється V?Там всі основні клавіші для збору в купі...
Тим і відрізнялася "V" від "P", що попередньо знімала позначку з останнього позначеного об'єкта і оновлювала його на екрані. Попробуйте на збиранні Digitlas старшому за 12.12.18 з включеною опцією "Позначати зібраний об'єкт" послідовно збирати полігон за полігоном, примикаючи їх один до одного.
Так зручніше: права рука - з мишою, ліва - спирається на лівий нижній край корпуса ноута або на стіл, а не на тачпад. До "P" тягнутись лівою рукою - треба відривати її від столу :wink:


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 23 мар 2019 16:25 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 624
так як Ви кажете, зараз відбувається, коли збирати об'єкт без допомоги клавіш, просто мишкою. А клавішами справді по-іншому виходить.

Я напрактикувався уже так, що кладу лівий лікоть на лівий нижній кут ноутбука, вказівний палець на P. Це вихідна позиція для збору об'єктів))) І потім вказівним пальцем, коли треба натискаю І та L, а малим F5 та F3 ))

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 23 мар 2019 17:43 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июн 2010 06:35
Сообщения: 671
Откуда: Ліспроект
fendak писал(а):
...коли збирати об'єкт без допомоги клавіш, просто мишкою...
Тож бо й воно, що просто мишкою - треба поцілити вказівником на точку для захоплення, а це довго.

Таким чином хочу просити Розробників не тільки відновити, а й покращити роботу "недекларованої" гарячої клавіші "V" в режимі збору:
- щоб знімалася позначка з усіх позначених об'єктів карти, незалежно від шаблона збору;
- якщо це не буде гальмувати роботу - щоб оновлювалися всі об'єкти в межах видимої зони карти, з яких було знято позначення (або хоча б останній серед позначених).


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 25 мар 2019 17:57 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
02 ноя 2011 16:50
Сообщения: 33
voha писал(а):
fendak писал(а):
...коли збирати об'єкт без допомоги клавіш, просто мишкою...
Тож бо й воно, що просто мишкою - треба поцілити вказівником на точку для захоплення, а це довго.

Таким чином хочу просити Розробників не тільки відновити, а й покращити роботу "недекларованої" гарячої клавіші "V" в режимі збору:
- щоб знімалася позначка з усіх позначених об'єктів карти, незалежно від шаблона збору;
- якщо це не буде гальмувати роботу - щоб оновлювалися всі об'єкти в межах видимої зони карти, з яких було знято позначення (або хоча б останній серед позначених).

Я думав що це тільки в мене такий глюк), та бачу що не в мне одного.
Тому приєдніюсть до пропизиції вдоскналити використання гарячої клавіши "V".
А що з питанням про автоматичне присвоєння літер суміжникам?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 23 апр 2019 15:15 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
05 апр 2008 03:14
Сообщения: 184
Откуда: Тернополь
Переконливо прошу: виправте зберігання останніх введених фізичних осіб. Не запам'ятовує якщо не був введений ідент код та/або адреса. А є таке що вводяться тільки прізвище та ініціали, і вони повторюються, але в списку останніх не зберігаються, приходиться набирати знову.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 26 апр 2019 11:57 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
17 окт 2017 12:21
Сообщения: 6
Заметил такой глюк при обрезке карты по полигону:
Если точка объекта попадает на линию реза, то она удаляется вместо сохранения. Это очень неудобно т.к. по факту получается, что удаляются части объектов: в случае линий исчезает отрезок конец которого находился на линии реза, а в случае полигона малотого что вырезается его часть (ребро лежащее на линии реза) он еще и разрывается. В итоге функция "обрезать по полигону" работает очень некорректно и приходится проверять не исчезло ли чего.
Происходит не всегда, но есть.
Файл в котором есть данный глюк прилагаю
Вложение:
.dmf [694.57 Кб]
Скачиваний: 78

а так выглядит в жизни
Вложение:
Комментарий к файлу: обрезка
.gif
.gif [ 653.13 Кб | Просмотров: 1032 ]


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 29 апр 2019 14:38 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
25 дек 2007 11:44
Сообщения: 196
Добрый день!
Замечена ошибка при генерации dmt шаблона и использовании формул площади с указанием кода угодий
Код:
P[0](159=35,159=35.1, ...)

Данная ситуация возникает если, например, слой ограничения не выделять в отдельный контур угодий. При этом общая площадь угодий вычисляется всегда с вычетом ограничения - это неправильно.
Все угодья имеют одинаковый код - 007.01.
Сумма угодий - 0,1895
"Обмеження" - 0,0018
Вывод формулы в графе 34
Код:
P[0](159=35,159=35.1,159=35.2,159=35.3,159=007.00,159=007.01,159=007.02)
равен 0,1895-0,0018 = 0,1877
Программа 2015г, клиент утверждает что работает на сборке за 2019г и ошибка повторяется.
Скриншот прилагаю


Заранее Спасибо!


Вложения:
.PNG
.PNG [ 165.73 Кб | Просмотров: 951 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: "Глюки" при работе с програмным комплексом Digitals
СообщениеДобавлено: 03 май 2019 09:48 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
04 ноя 2010 12:28
Сообщения: 53
Откуда: Київ
Доброго дня розробники Digitals.

Після закупки нового обладнання і поставивши win10 (win7-вже не ставиться на дане залізо) виявили наступні глюки при роботі у стерео:

1. При використанні стереоскопу в режимі збору растри йдуть полосками при переміщенні, потім все стабілізується. Це дуже не комфортно. (скрін прикріпляю).
2. При використанні OpenGL (nvidia 3d vision) після збору об'єкта і виходу з стерео - стерео не виключається - приходиться завершувати процес Digitals.

Будемо вдячні за вирішення даних проблем.

Обладнання:
відеокарта Quadro P620
монітор Asus VG248QE (144гц)
процесор Intel Core i3-8100


Вложения:
stereoskop-win10.jpg [630.51 Кб]
Скачиваний: 0
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 437 ]  На страницу Пред.  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB