Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 18 окт 2018 17:43

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 749 ]  На страницу Пред.  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 50  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: FAQ для начинающих пользователей (основы)
СообщениеДобавлено: 17 июл 2014 23:51 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
02 апр 2013 15:28
Сообщения: 177
ialexandri писал(а):
Дякую за ссилку на відео! Але це все вже знаю, кілька років користуюсь Digitals, дуже хороша програма. Мені незробумілий тільки один момент із цього відео

Dmitry_Zolotar писал(а):
Створити таблицю з промірами допоможе це відео.


починаючи із хвилини 2:20. Копіюємо координати? вибираємо шар в який попаде створений обєкт, натискаємо вставити і в нас побудований обєкт. Не виходить так. Точки будуються (тобто одиночні знаки) а обєкт ні. Що не так роблю?


і в яким шаром ці одиночні знаки є???
або Сервис-преобразовать-точки в полилинию


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: FAQ для начинающих пользователей (основы)
СообщениеДобавлено: 18 июл 2014 18:40 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1976
Откуда: Vinnitsa
Нужно убрать галочку Сервис-Настройки-Правка-Вставка объекта как текст-Поточечно

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: FAQ для начинающих пользователей (основы)
СообщениеДобавлено: 20 июл 2014 12:40 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
02 июл 2011 13:39
Сообщения: 73
klaid писал(а):
і в яким шаром ці одиночні знаки є???

"Проектні точки". Хоча перед втавкою вибираю шар "проектні лініїї"

klaid писал(а):
або Сервис-преобразовать-точки в полилинию

Так все ок! Працює! Дякую!

Dmitry_Zolotar писал(а):
Нужно убрать галочку Сервис-Настройки-Правка-Вставка объекта как текст-Поточечно

Теж працює! Дякую!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: FAQ для начинающих пользователей (основы)
СообщениеДобавлено: 25 июл 2014 12:16 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
02 июл 2011 13:39
Сообщения: 73
Доброго дня панове!
Довелося працювати із об"ємним файлом (багато шарів) доводиться часто одні включати інші виключати, але для того щоб це зробити треба зайти в шари, знайти один шар натиснути схований, други - схований і т д. Хочу вас запитати, чи є така можливість - на карті виділяєм обєкт (або декілька об'єктів з різних шарів) натискаємо схований (десь на панелі інструментів чи інде не заходячи в шари) і відповідно вимикається весь шар, або всі шари об"єкти яких були помічені.

Може кнопку з функцією прикрутити?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: FAQ для начинающих пользователей (основы)
СообщениеДобавлено: 28 июл 2014 11:35 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
ialexandri писал(а):
Доброго дня панове!
Довелося працювати із об"ємним файлом (багато шарів) доводиться часто одні включати інші виключати, але для того щоб це зробити треба зайти в шари, знайти один шар натиснути схований, други - схований і т д. Хочу вас запитати, чи є така можливість - на карті виділяєм обєкт (або декілька об'єктів з різних шарів) натискаємо схований (десь на панелі інструментів чи інде не заходячи в шари) і відповідно вимикається весь шар, або всі шари об"єкти яких були помічені.

Може кнопку з функцією прикрутити?

Можливо допоможе це. ОКНО/СТАТУС СЛОЇВ!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: FAQ для начинающих пользователей (основы)
СообщениеДобавлено: 28 июл 2014 11:36 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 дек 2011 13:07
Сообщения: 200
Откуда: Дубно
mixey_dubno писал(а):
ialexandri писал(а):
Доброго дня панове!
Довелося працювати із об"ємним файлом (багато шарів) доводиться часто одні включати інші виключати, але для того щоб це зробити треба зайти в шари, знайти один шар натиснути схований, други - схований і т д. Хочу вас запитати, чи є така можливість - на карті виділяєм обєкт (або декілька об'єктів з різних шарів) натискаємо схований (десь на панелі інструментів чи інде не заходячи в шари) і відповідно вимикається весь шар, або всі шари об"єкти яких були помічені.

Може кнопку з функцією прикрутити?

Можливо допоможе це. ОКНО/СТАТУС СЛОЇВ! появиться вікно нове а там можна і виключити потрібний слой


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: FAQ для начинающих пользователей (основы)
СообщениеДобавлено: 28 июл 2014 20:28 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
02 июл 2011 13:39
Сообщения: 73
mixey_dubno писал(а):
Можливо допоможе це. ОКНО/СТАТУС СЛОЇВ! появиться вікно нове а там можна і виключити потрібний слой

Щось типу того! Незовсім зручно але підійде!
Дякую!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: FAQ для начинающих пользователей (основы)
СообщениеДобавлено: 17 авг 2014 07:27 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
18 июн 2014 18:07
Сообщения: 11
Подскажите гдето есть детальная инструкция по созданию шаблона DMT ?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: FAQ для начинающих пользователей (основы)
СообщениеДобавлено: 18 авг 2014 11:20 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
02 апр 2013 15:28
Сообщения: 177
goggi писал(а):
Подскажите гдето есть детальная инструкция по созданию шаблона DMT ?

перероблюй ті шо є.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: FAQ для начинающих пользователей (основы)
СообщениеДобавлено: 03 сен 2014 22:03 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
02 июл 2011 13:39
Сообщения: 73
Доброго дня!
Як працювати із

Правка > додати вузли > тільки видимі точки

додає точки на всі виділені об'єкти без виключень


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: FAQ для начинающих пользователей (основы)
СообщениеДобавлено: 04 сен 2014 08:01 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1976
Откуда: Vinnitsa
ialexandri писал(а):
Доброго дня!
Як працювати із

Правка > додати вузли > тільки видимі точки

додає точки на всі виділені об'єкти без виключень

Додаються точкові об'єкти, на кожен вузол поміченого(их) об'єкта(ів), що є видимим(вузол, не об'єкт) у вікні карти.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: FAQ для начинающих пользователей (основы)
СообщениеДобавлено: 04 сен 2014 08:11 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
02 июл 2011 13:39
Сообщения: 73
Dmitry_Zolotar писал(а):
ialexandri писал(а):
Доброго дня!
Як працювати із

Правка > додати вузли > тільки видимі точки

додає точки на всі виділені об'єкти без виключень

Додаються точкові об'єкти, на кожен вузол поміченого(их) об'єкта(ів), що є видимим(вузол, не об'єкт) у вікні карти.



Неправильно зрозумів! Тепер ясно дякую!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: FAQ для начинающих пользователей (основы)
СообщениеДобавлено: 08 сен 2014 13:43 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
02 июл 2011 13:39
Сообщения: 73
Скажіть яким чином перенести значення параметра об'єкта з одного параметра в інший.

для прикладу:

маєм сто об'єктів
в кожного об'єкта у параметрі "коефіцієнт бонітету" вписано значення і його треба вирізати і вставити в інший параметр цього ж об'єкта.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: FAQ для начинающих пользователей (основы)
СообщениеДобавлено: 08 сен 2014 14:38 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 1976
Откуда: Vinnitsa
ialexandri писал(а):
Скажіть яким чином перенести значення параметра об'єкта з одного параметра в інший.

для прикладу:

маєм сто об'єктів
в кожного об'єкта у параметрі "коефіцієнт бонітету" вписано значення і його треба вирізати і вставити в інший параметр цього ж об'єкта.

1. Помітьте об'єкти
2. На закладці "Инфо" назву параметра "Коеф. бонітету" мишею перетяніть і відпустіть на назві чи значенні параметра, в який копіюєте значення.
3. Оберіть "Скопировать значение параметра" у меню, що з'явилось.
4. Видаліть значення параметру "Коеф. бонітету"

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: FAQ для начинающих пользователей (основы)
СообщениеДобавлено: 10 сен 2014 21:57 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
02 июл 2011 13:39
Сообщения: 73
При копіюванні об'єктів із іншої карти переприсвоюються умовні знаки.
Як з цим боротись?

Та сама проблема з параметрами шарів...


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 749 ]  На страницу Пред.  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 50  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB