Аналитика
http://geosystema.net/forum/

Знову про шаблони...
http://geosystema.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=744
Страница 26 из 27

Автор:  Vladimirart08 [ 16 май 2020 10:47 ]
Заголовок сообщения:  Re: Знову про шаблони...

P.S. Як варiант, задайте програмi SnippingTool запуск по "гарячих клавiшах" (в даному скриптi це Ctrl+Alt+1 - можете поставити свої клавiшi, поправивши його). I тодi в Digitals скриптi запускайте цей скрипт за командою @Run "шлях до скрипта...SnippingTool.vbs").
Сам скрипт: вiдкрийте блокнот i вставте цей код
Код:
Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
WshShell.SendKeys "^%1"
i збережiть, як SnippingTool.vbs.[/quote]

Подскажите как надо записать чтобы запускались ножницы, так как Вы написали не запускается? Виндоус 10 64 разрядна

Автор:  Руслан Пархуць [ 16 май 2020 14:50 ]
Заголовок сообщения:  Re: Знову про шаблони...

Vladimirart08 писал(а):
P.S. Як варiант, задайте програмi SnippingTool запуск по "гарячих клавiшах" (в даному скриптi це Ctrl+Alt+1 - можете поставити свої клавiшi, поправивши його). I тодi в Digitals скриптi запускайте цей скрипт за командою @Run "шлях до скрипта...SnippingTool.vbs").
Сам скрипт: вiдкрийте блокнот i вставте цей код
Код:
Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
WshShell.SendKeys "^%1"
i збережiть, як SnippingTool.vbs.
Подскажите как надо записать чтобы запускались ножницы, так как Вы написали не запускается? Виндоус 10 64 разрядна

Якщо при натисканнi на клавiатурi на "гарячi" клавiшi Ctrl+Alt+1 завантажується програма "ножицi", тодi i скриптом, наведеним вище, вони також запустяться. Передивiться ще раз, що написано, покроково.

P.S. Попробуйте цей скрипт (без гарячих клавiш)
Код:
Set Shell = CreateObject("WScript.Shell")
set process = GetObject("winmgmts:Win32_Process")
process.Create "SnippingTool.exe", null, null, processid
wscript.sleep 200
Shell.AppActivate processid

Автор:  Vladimirart08 [ 20 май 2020 10:53 ]
Заголовок сообщения:  Re: Знову про шаблони...

Руслан Пархуць писал(а):
Vladimirart08 писал(а):
P.S. Як варiант, задайте програмi SnippingTool запуск по "гарячих клавiшах" (в даному скриптi це Ctrl+Alt+1 - можете поставити свої клавiшi, поправивши його). I тодi в Digitals скриптi запускайте цей скрипт за командою @Run "шлях до скрипта...SnippingTool.vbs").
Сам скрипт: вiдкрийте блокнот i вставте цей код
Код:
Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
WshShell.SendKeys "^%1"
i збережiть, як SnippingTool.vbs.
Подскажите как надо записать чтобы запускались ножницы, так как Вы написали не запускается? Виндоус 10 64 разрядна

Якщо при натисканнi на клавiатурi на "гарячi" клавiшi Ctrl+Alt+1 завантажується програма "ножицi", тодi i скриптом, наведеним вище, вони також запустяться. Передивiться ще раз, що написано, покроково.

P.S. Попробуйте цей скрипт (без гарячих клавiш)
Код:
Set Shell = CreateObject("WScript.Shell")
set process = GetObject("winmgmts:Win32_Process")
process.Create "SnippingTool.exe", null, null, processid
wscript.sleep 200
Shell.AppActivate processid


Спасибо, все работает!!!

Автор:  matskows [ 22 июн 2021 08:44 ]
Заголовок сообщения:  Re: Знову про шаблони...

Питання таке:
Чи можливо у дмт шаблоні через налавшатвовувану таблицю (NXYZLAI) добавити параметр який буде нумерувати в такому вигляді - 0001,0002 і т. д.

Вложения:
Комментарий к файлу: Якось так
.JPG [176.51 Кб]
Скачиваний: 0

Автор:  Dmitry_Zolotar [ 22 июн 2021 11:27 ]
Заголовок сообщения:  Re: Знову про шаблони...

Якщо попередньо в кожну точку межі ділянки додати точковий об'єкт, в першому доступному параметрі якого вказано номер 0001, 0002..... то в таблиці NPXYZLAI буде відображатись саме цей номер.

Автор:  matskows [ 22 июн 2021 11:42 ]
Заголовок сообщения:  Re: Знову про шаблони...

Dmitry_Zolotar писал(а):
Якщо попередньо в кожну точку межі ділянки додати точковий об'єкт, в першому доступному параметрі якого вказано номер 0001, 0002..... то в таблиці NPXYZLAI буде відображатись саме цей номер.

Дякую!
Якщо можна то задам ще супутні запитання!

Як через автонумерацію пронумерувати ці тоочки щоб не стерло нулі попереду?

Автор:  matskows [ 22 июн 2021 11:57 ]
Заголовок сообщения:  Re: Знову про шаблони...

При виконанні сервіс документи на плані дмт всерівно не відображається 0001,0002 а просто пусте місце
Це можливо якось виправити?

Автор:  EIKovtun [ 23 июл 2021 11:53 ]
Заголовок сообщения:  Re: Знову про шаблони...

Доброго дня. Потрібна допомога, в когось є такий шаблон. ДЗК реєстратори пишуть зауваження, що на кадастровому плані необхідно показувати відомість про встановлення межових знаків відповідно зразку як прикріплено до повідомлення. Як можна таку табличку зробити автоматично, бо 4-6 точок не важко і в ручну зробити а більше то трохи не зручно.

Вложения:
 втановлення мз.png
втановлення мз.png [ 46.08 Кб | Просмотров: 10553 ]

Автор:  Ryvol [ 23 июл 2021 14:00 ]
Заголовок сообщения:  Re: Знову про шаблони...

EIKovtun писал(а):
Доброго дня. Потрібна допомога, в когось є такий шаблон. ДЗК реєстратори пишуть зауваження, що на кадастровому плані необхідно показувати відомість про встановлення межових знаків відповідно зразку як прикріплено до повідомлення. Як можна таку табличку зробити автоматично, бо 4-6 точок не важко і в ручну зробити а більше то трохи не зручно.

На показаному малюнку в табличці написано: вид м.з. (опис) встановленого зразку - на сьогоднішній день вже немає "Встановленого зразку".
Пункт 2 статті 106 Земельного кодексу України: Межовими знаками можуть бути природні чи штучні споруди і рубежі (річки, струмки, канали, лісосмуги, рослинні смуги, дерева, стежки, рівчаки, стіни, паркани, огорожа, шляхові споруди, бетонні або металеві стовпи, плити, моноліти, камені, інші споруди і рубежі), що збігаються із межею земельної ділянки або спеціально встановлюються на ній. Межові знаки на водних об’єктах не встановлюються.

Земельний кодекс України має вищу силу над Інструкцією про встановлення (відновлення) меж... яка затверджена Наказом N 376 від 18.05.2010 р.
Немає встановленого стандартного виду "Відомостей про межові знаки".
ДКР не мають функцій вказувать згідно якого зразка відображать" Відомості...".
Кожен розробник сам вирішує якого формату будуть ці "Відомості...".
Альтернативний зразок є на http://digitals.at.ua/_ph/4/2/694514933.jpg
http://digitals.at.ua/photo/zjomka_za_d ... roju_004/4

Автор:  EIKovtun [ 23 июл 2021 14:41 ]
Заголовок сообщения:  Re: Знову про шаблони...

EIKovtun писал(а):
На показаному малюнку в табличці написано: вид м.з. (опис) встановленого зразку - на сьогоднішній день вже немає "Встановленого зразку".
Пункт 2 статті 106 Земельного кодексу України: Межовими знаками можуть бути природні чи штучні споруди і рубежі (річки, струмки, канали, лісосмуги, рослинні смуги, дерева, стежки, рівчаки, стіни, паркани, огорожа, шляхові споруди, бетонні або металеві стовпи, плити, моноліти, камені, інші споруди і рубежі), що збігаються із межею земельної ділянки або спеціально встановлюються на ній. Межові знаки на водних об’єктах не встановлюються.

Земельний кодекс України має вищу силу над Інструкцією про встановлення (відновлення) меж... яка затверджена Наказом N 376 від 18.05.2010 р.
Немає встановленого стандартного виду "Відомостей про межові знаки".
ДКР не мають функцій вказувать згідно якого зразка відображать" Відомості...".
Кожен розробник сам вирішує якого формату будуть ці "Відомості...".
Альтернативний зразок є на http://digitals.at.ua/_ph/4/2/694514933.jpg
http://digitals.at.ua/photo/zjomka_za_d ... roju_004/4

Можете скинути шаблон .dmt?

Автор:  fendak [ 28 июл 2021 22:23 ]
Заголовок сообщения:  Re: Знову про шаблони...

Ryvol писал(а):
Можете скинути шаблон .dmt?

Кадастровий план можна скачати в коментарі №250 до модуля "Документація".

Автор:  petrogeo [ 24 ноя 2022 18:06 ]
Заголовок сообщения:  Re: Знову про шаблони...

Доброго дня.
Підкажіть будь-ласка, в чому може бути причина що ділянка вставляється в DMT-шаблон із зміненими координатами.
Не зберігаються правильні координати ділянки при її вставці у шаблон.
Дякую.

Автор:  S@SH [ 25 ноя 2022 11:25 ]
Заголовок сообщения:  Re: Знову про шаблони...

petrogeo писал(а):
Доброго дня.
Підкажіть будь-ласка, в чому може бути причина що ділянка вставляється в DMT-шаблон із зміненими координатами.
Не зберігаються правильні координати ділянки при її вставці у шаблон.
Дякую.

спробуйте змінити масштаб шаблону *.dmt

Автор:  petrogeo [ 25 ноя 2022 16:07 ]
Заголовок сообщения:  Re: Знову про шаблони...

S@SH писал(а):
petrogeo писал(а):
Доброго дня.
Підкажіть будь-ласка, в чому може бути причина що ділянка вставляється в DMT-шаблон із зміненими координатами.
Не зберігаються правильні координати ділянки при її вставці у шаблон.
Дякую.

спробуйте змінити масштаб шаблону *.dmt

Не допомогло. Попробую на старіших версіях програми, можливо щось в оновленнях.
І якось не зрозуміло працює. Запускаю скрипт із 4-а шаблонами і тільки в одному з них усе добре працює.

Автор:  ТОВ Аспект [ 27 ноя 2022 20:44 ]
Заголовок сообщения:  Re: Знову про шаблони...

Може діло в OBJECTSCALE

Страница 26 из 27 Часовой пояс: UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/