Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 05 июл 2020 23:03

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 378 ]  На страницу Пред.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 21 май 2019 16:43 
Администратор
Администратор

Зарегистрирован:
28 авг 2004 17:19
Сообщения: 1004
fendak писал(а):
Доброго дня! Прохання до розробників Digitals все ж таки приділити увагу описаній вище проблемі, бо не можемо користуватися перевагами новіших (починаючи з середини квітня) версій програми Digitals. Скрипт обробки подій на новіших версіях успішно спрацьовує тільки у 10% випадків.

Наче як виправили. Пробуйте.

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш skype, e-mail и телефон находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals | Страница в Facebook


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 21 май 2019 16:52 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 693
Откуда: Львівська область
Sergey Oleynik писал(а):
Наче як виправили. Пробуйте.

працює

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 26 июн 2019 17:53 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
02 июл 2011 13:39
Сообщения: 78
Доброго дня!
Чи можливо в DMT сворити параметр щоб видавав площу та периметр в такому вишляді
Изображение
Бажано щоб це був саме один параметр а не окремо на площу і окремо на периметр.
Видати просто площу і периметр окремими параметрами не проблема:
Площа - "=P[-1]"
Периметр - "=P[0]"
Изображение


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 26 июн 2019 19:24 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 171
Откуда: м.Рівне
Можна використати HTML підпис

<html>
<p align="center">S&#160;=&#160;<formula>=P[0]</formula>&#160;га</p>
<hr size="1" color="black">
<p align="center">P&#160;=&#160;<formula>=P[-1]</formula>&#160;м</p>
</html>


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 26 июн 2019 19:52 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
02 июл 2011 13:39
Сообщения: 78
shyrko писал(а):
Можна використати HTML підпис

<html>
<p align="center">S&#160;=&#160;<formula>=P[0]</formula>&#160;га</p>
<hr size="1" color="black">
<p align="center">P&#160;=&#160;<formula>=P[-1]</formula>&#160;м</p>
</html>


Розібрався: =S_-_Parent[0]_га|P_-_Parent[-1]_м

Дякую :)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 23 дек 2019 12:23 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 693
Откуда: Львівська область
Поясніть, будь-ласка, принцип формування звітів по шаблонах через Сервіс-Документи, коли на одній карті зразу є декілька ділянок.
Чому всі ділянки на сформованому плані виходять просто накидані одна на одну, без реальних координат?
Пам'ятаю, десь була константа, яка дозволяла включити/відключити груповий режим, щоб коли багато ділянок на одній карті, то звіт по шаблону формувався окремо на кожну ділянку. Але де це знайти?
Взагалі з цими константами (Сервіс - Налаштування - Закладка Головне - Константи) в програмі біла пляма. Нема ніякого опису, що вони означають.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 23 дек 2019 13:39 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
05 окт 2015 23:49
Сообщения: 97
Откуда: Черкаська область
У мене "груповий режим" в кінці списку (внизу)...
додаю фото:


Вложения:
.png
.png [ 26.92 Кб | Просмотров: 1956 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 24 дек 2019 11:44 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 693
Откуда: Львівська область
Ryvol писал(а):
У мене "груповий режим" в кінці списку (внизу)...
додаю фото:

дякую

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 08 май 2020 21:47 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
05 июн 2019 12:20
Сообщения: 6
Доброго дня. В останніх проектах землеустрою експерти хочуть бачити на кадастровому плані одночасно як існуючі так і запроектованні угіддя, категорію, цільове призначення, форму власності. Можливо хтось заморочився і створив якийсь шаблон під ці вимоги? Поділіться будьласка.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 09 май 2020 06:51 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
16 фев 2017 21:10
Сообщения: 59
Igor Gavrilenko писал(а):
Доброго дня. В останніх проектах землеустрою експерти хочуть бачити на кадастровому плані одночасно як існуючі так і запроектованні угіддя, категорію, цільове призначення, форму власності. Можливо хтось заморочився і створив якийсь шаблон під ці вимоги? Поділіться будьласка.

Похоже на це http://www.zem.kiev.ua/paint/uploads/20 ... scaled.jpg


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 11 май 2020 22:38 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
05 окт 2015 23:49
Сообщения: 97
Откуда: Черкаська область
Igor Gavrilenko писал(а):
Доброго дня. В останніх проектах землеустрою експерти хочуть бачити на кадастровому плані одночасно як існуючі так і запроектованні угіддя, категорію, цільове призначення, форму власності. Можливо хтось заморочився і створив якийсь шаблон під ці вимоги? Поділіться будьласка.


Така заморочка м'яко кажучи - "брєдова", оскільки у звичайній ситуації потрібно "вручну" писать таку табличку кожний раз, якщо це тільки не Скрипт-модуль "Документація".
Для більшої автоматизації роботи я роблю два файли на одну ділянку, перший заповнений як Існуючий, другий - Проектне рішення.
З кожного файлу друкується свій Кадастровий план по відповідному Шаблону.
Мій варіант, це Два Кадастрові плани:
1. Кадастровий план існуючої земельної ділянки - Відомості про існуючу земельну ділянку;
2. Кадастровий план земельної ділянки - Проект землеустрою щодо...


Вложения:
_+ Кад План (A4) - АВТО-Масштаб - ПРОЕКТ XML---____--0,6000.pdf [50.8 Кб]
Скачиваний: 47
_+ Кад План (A4) - АВТО-Масштаб - ІСНУЮЧИЙ XML---____--0,6000.pdf [51.39 Кб]
Скачиваний: 43
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 12 май 2020 15:49 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
05 июн 2019 12:20
Сообщения: 6
згоден що "брєд", і я також роблю по 2 кадастрових плани і крім того один з них з координатами в СК-63, бо наші реєстратори вимагають щоб кординати на кадастровому плані і на ПКК були одинакові, але отримав декілька проектів підряд з однаковим зауваженням, тому і заморочуюсь з цим кадастровим. Звичайно ж зробити так щоб все витягувалось автоматично в мене не вийшло і приходиться редагувати вручну.
Викладаю, може комусь знадобиться.


Вложения:
2CadPlan---0010--2,0000.jpg [705.97 Кб]
Скачиваний: 0
2CadPlan.dmt [34.6 Кб]
Скачиваний: 26
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 14 май 2020 21:05 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
16 фев 2017 21:10
Сообщения: 59
Подскажите кто сталкивался, хочу запустить ножницы из под диджитала но не запускается пишу @RUN "C:\Windows\system32\SnippingTool.exe" не запускаются ножницы в чем может быть проблема. Спасибо


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 14 май 2020 23:14 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
05 окт 2015 23:49
Сообщения: 97
Откуда: Черкаська область
Vladimirart08 писал(а):
Подскажите кто сталкивался, хочу запустить ножницы из под диджитала но не запускается пишу @RUN "C:\Windows\system32\SnippingTool.exe" не запускаются ножницы в чем может быть проблема. Спасибо

Запускаються файли із папки Digitals.
Наприклад: @Run Models

Також запускає із "C:\Windows\system32\": @Run mspaint, @Run dvdplay...


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 15 май 2020 09:06 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 322
Откуда: м.Львiв
Vladimirart08 писал(а):
Подскажите кто сталкивался, хочу запустить ножницы из под диджитала но не запускается пишу @RUN "C:\Windows\system32\SnippingTool.exe" не запускаются ножницы в чем может быть проблема. Спасибо

Це зв'зано з запуском 64 бiтної програми (SnippingTool) з 32 бiтної (Ged). Бiльш детально це написано за цим посиланням. Пошукайте якiсь iншi (32 бiтнi) програми, якi виконують подiбнi SnippingTool фунцкцiї.

P.S. Як варiант, задайте програмi SnippingTool запуск по "гарячих клавiшах" (в даному скриптi це Ctrl+Alt+1 - можете поставити свої клавiшi, поправивши його). I тодi в Digitals скриптi запускайте цей скрипт за командою @Run "шлях до скрипта...SnippingTool.vbs").
Сам скрипт: вiдкрийте блокнот i вставте цей код
Код:
Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
WshShell.SendKeys "^%1"
i збережiть, як SnippingTool.vbs.

_________________
Більшість хороших програмістів виконують свою роботу не тому, що очікують оплати або визнання, а тому, що отримують задоволення від програмування.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 378 ]  На страницу Пред.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 7


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB