Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 16 дек 2018 06:37

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 339 ]  На страницу Пред.  1 ... 19, 20, 21, 22, 23
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 19 апр 2017 15:41 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 570
в мене працює. Справа дійсно не в шаблонах.

Навіть не знаю, в чому може бути причина. Можливо, якісь віруси атакують буфер обміну і в час, коли вставляється ділянка на карту вона зникає з буферу. В результаті - нема що вставляти.

Спробуйте на іншому комп'ютері той самий дігіталс.

Якщо працює зразу, а пізніше вже ні - то справа, скоріше, не в програмі. Бо програма не може так себе поводити сама. Це не телевізор, який коли нагрівається - не працює. Справа в якомусь зовнішньому чиннику, який на неї впливає. Або, можливо, ви в програмі робите щось таке в процесі, що призводить до цього?

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 21 июл 2017 09:12 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 165
Откуда: м.Рівне
Чогось не запускаються одиночні dmt шаблони через ярлики. Через ярлики дмт-пакетів все чітко. Підкажіть в чому може бути причина?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 21 июл 2017 11:05 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
27 июл 2011 08:37
Сообщения: 165
Откуда: м.Рівне
Вибачаюсь все працює, просто в меню Документи один і той самий шаблон відображається двічі, перший раз в кутових дужках, як дмт-пакет, наприклад <Акт передачі>, другий раз сам шаблон. Трохи незручно, бо меню Документи получається громіздким


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 27 июл 2017 16:23 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
06 дек 2012 18:14
Сообщения: 47
Зраствуйте, помагите. Переустановил виндовс 7, и поставил програму диджиталс, теперь проблема с хмл, непонятная структура файла после сохранения, думаю что это связано с шаблоном хмлнормал, посоветуйте как


Вложения:
.JPG
.JPG [ 60.87 Кб | Просмотров: 1633 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 09 июн 2018 22:56 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
30 июн 2017 20:52
Сообщения: 27
Откуда: Херсон
Нагадайте будь-ласка що прописати в DMT шаблоні щоб підтягнути кадастровий номер з ХML файлу?)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 10 июн 2018 00:21 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
29 окт 2012 12:15
Сообщения: 64
Откуда: Запорожская область
Parent[ID7000301](ID70003):Parent[ID7000401](ID70004):P[ID7000513]


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 11 июн 2018 12:19 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
02 апр 2013 15:28
Сообщения: 177
faram писал(а):
Зраствуйте, помагите. Переустановил виндовс 7, и поставил програму диджиталс, теперь проблема с хмл, непонятная структура файла после сохранения, думаю что это связано с шаблоном хмлнормал, посоветуйте как

форма власності прописана?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 27 июн 2018 07:49 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
14 сен 2007 19:22
Сообщения: 43
100% не прописана форма власності, також така біда з угіддями коли не прописаний кадастровий номер угіддя. Вихід із ситуації - ставити пробіл в формі власності.
А взагалі було б непогадо щоб користувач сам мав можливість у налаштуваннях відмічати теги які повинні обов'язково прописуватись коли вони не заповнені.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Знову про шаблони...
СообщениеДобавлено: 27 июн 2018 13:09 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 570
Dix писал(а):
А взагалі було б непогадо щоб користувач сам мав можливість у налаштуваннях відмічати теги які повинні обов'язково прописуватись коли вони не заповнені.

але ж по інструкції щодо заповнення обм.файлів, якщо нема інформації, то і не повинно бути тега
це більше проблема МОФ, який чомусь не вміє читати структуру обмінних файлів при відсутності деяких тегів

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 339 ]  На страницу Пред.  1 ... 19, 20, 21, 22, 23

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 7


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB