Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 04 дек 2020 22:50

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 712 ]  На страницу Пред.  1 ... 44, 45, 46, 47, 48
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 21 июн 2020 07:34 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
16 фев 2017 21:10
Сообщения: 63
[quote="Stas"]Добрий день. Підкажіть будь-ласка щодо створення шаблонів для техдокументації та проектів.
Посмотрите zem.kiev.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 21 июн 2020 08:01 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
28 дек 2010 11:48
Сообщения: 21
Vladimirart08 писал(а):
Stas писал(а):
Добрий день. Підкажіть будь-ласка щодо створення шаблонів для техдокументації та проектів.
Посмотрите zem.kiev.ua


Дякую!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 04 сен 2020 13:45 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
09 дек 2015 12:30
Сообщения: 65
Доброго дня.
Підкажіть будь-ласка, чи можна при формуванні документу в Reports, забрати (скрить) це вікно
Вложение:
.jpg
.jpg [ 19.58 Кб | Просмотров: 371 ]

Воно з'являється після відпрацювання скрипта, під час запуску шаблону Reports із скрипта командою
@Run $Papka\Reports.exe -t$Papka\Templates\Шаблон.fr3.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 07 сен 2020 01:15 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 355
Откуда: м.Львiв
petrogeo писал(а):
Доброго дня.
Підкажіть будь-ласка, чи можна при формуванні документу в Reports, забрати (скрить) це вікно
Вложение:
.jpg

Воно з'являється після відпрацювання скрипта, під час запуску шаблону Reports із скрипта командою
@Run $Papka\Reports.exe -t$Papka\Templates\Шаблон.fr3.

Напишiть, що робить даний скрипт i якi данi передаються в Reports (вiн працює з буферними даними у форматi XML, а отримує щось iнше, тому i вискакує дане вiкно).

_________________
Більшість хороших програмістів виконують свою роботу не тому, що очікують оплати або визнання, а тому, що отримують задоволення від програмування.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 07 сен 2020 09:28 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
09 дек 2015 12:30
Сообщения: 65
Руслан Пархуць писал(а):
Напишiть, що робить даний скрипт i якi данi передаються в Reports

Скрипт опрацьовує карту (аналізує об'єкти карти по певних критеріях), результат опрацювання записується у текстовий файл.
А Reports зчитує дані з текстового файлу, по ключі:
var
NameFile:String;
Дата:String;
Назва:String;
NP01:String;
....
begin
NameFile:=File('Obrobitok.ini','Назва файла');
Дата:=File('Obrobitok.ini','Дата');
Назва:=File('Obrobitok.ini','Назва');
NP01:=File('Analizpolya.ini','NP01');
....
end.
Цитата:
(вiн працює з буферними даними у форматi XML, а отримує щось iнше, тому i вискакує дане вiкно)

Цей шаблон був зроблений на основі одного з шаблонів що є в папці Templates, тому можливо.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 07 сен 2020 13:26 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 355
Откуда: м.Львiв
petrogeo писал(а):
Руслан Пархуць писал(а):
Напишiть, що робить даний скрипт i якi данi передаються в Reports

Скрипт опрацьовує карту (аналізує об'єкти карти по певних критеріях), результат опрацювання записується у текстовий файл.
А Reports зчитує дані з текстового файлу, по ключі:
var
NameFile:String;
Дата:String;
Назва:String;
NP01:String;
....
begin
NameFile:=File('Obrobitok.ini','Назва файла');
Дата:=File('Obrobitok.ini','Дата');
Назва:=File('Obrobitok.ini','Назва');
NP01:=File('Analizpolya.ini','NP01');
....
end.
Цитата:
(вiн працює з буферними даними у форматi XML, а отримує щось iнше, тому i вискакує дане вiкно)

Цей шаблон був зроблений на основі одного з шаблонів що є в папці Templates, тому можливо.

Спробуйте, використавши @Text[N].Add Value створити текст приблизного вмiсту
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <param>
    <value>1</value>
    <scale>2000</scale>
    </param>
i все це скопiювати в буфер за допомогою @Text[N].Copy, пiсля чого викликати @Run $Papka\Reports.exe -t$Papka\Templates\Шаблон.fr3.
З Reports за допомогою ф-цiї XPath отримуєте данi [value, scale], переданi скриптом. Десь був приклад на форумi, але не пам'ятаю, де я його бачив.

_________________
Більшість хороших програмістів виконують свою роботу не тому, що очікують оплати або визнання, а тому, що отримують задоволення від програмування.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Формирорвание отчета в Reports
СообщениеДобавлено: 08 сен 2020 10:40 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
09 дек 2015 12:30
Сообщения: 65
Руслан Пархуць писал(а):
Спробуйте, використавши @Text[N].Add Value створити текст приблизного вмiсту
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <param>
    <value>1</value>
    <scale>2000</scale>
    </param>
i все це скопiювати в буфер за допомогою @Text[N].Copy, пiсля чого викликати @Run $Papka\Reports.exe -t$Papka\Templates\Шаблон.fr3.
З Reports за допомогою ф-цiї XPath отримуєте данi [value, scale], переданi скриптом. Десь був приклад на форумi, але не пам'ятаю, де я його бачив.

Велике дякую. Допомогло. :D


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 712 ]  На страницу Пред.  1 ... 44, 45, 46, 47, 48

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB