Аналитика
http://geosystema.net/forum/

Нужна помощь
http://geosystema.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=2933
Страница 19 из 26

Автор:  Вовчанський Юрій [ 19 янв 2018 05:20 ]
Заголовок сообщения:  Re: Нужна помощь

Шановні ! можливо хтось, щось підкаже.
Є карта .dmf , потрібно створити карту в .nm2.
Буду вдячний за найменшу підказку.

Автор:  Dmitry_Zolotar [ 19 янв 2018 11:28 ]
Заголовок сообщения:  Re: Нужна помощь

В меню Файл-Калибровка принтера включите галочку "Двойная буферизация", размер pdf уменьшится в разы

Автор:  Артем Сорокін [ 22 янв 2018 08:24 ]
Заголовок сообщения:  Re: Нужна помощь

"Двойная буферизация" то есть "Печать с буферизацией" не помогла((

Автор:  Rostyslav [ 30 янв 2018 12:18 ]
Заголовок сообщения:  Re: Нужна помощь

хелп, скрипт зчитування з публічки та заповнення в шар Квартал in4 код коатту, зона та квартал. Все працює, тільки після третьої ділянки скрипт підвисає
@OpenLog
@Map.DeselectAll
@Map.SelectLayer ID10000
$list=@Map.Selected.List
@Text[1].Text $list
$SC=@Text[1].Count
@Map.DeselectAll
$i=0
%s1
$i=$i+1
$so=@Text[1].Line[$I]
@Map.SelectObject $so
$SO1=@Map.SelectedObject
$X=@Map.Object[$SO1].Parameter[-4]
$Y=@Map.Object[$SO1].Parameter[-3]
$Res=@Map.GetPublicMapQuarterInfo $X $Y
@Text.Text $Res
$C3=@Text.Count
$C2=$C3-1
$C1=$C3-2
$K1=@Text.Line[$C1]
$K2=@Text.Line[$C2]
$K3=@Text.Line[$C3]
$DS=@Calc Delete("$K1",1,Pos("=","$K1"))
$SD=@Calc Delete("$K2",1,Pos("=","$K2"))
$BC=@Calc Delete("$K3",1,Pos("=","$K3"))
$DS=@DequoteText $DS
$SD=@DequoteText $SD
$BC=@DequoteText $BC
;Заповнюємо шар Квартал
@Map.Selected.ChangeParameter 23 $DS
@Map.Selected.ChangeParameter 24 $SD
@Map.Selected.ChangeParameter 25 $BC
@Map.Selected.ChangeParameter 26 га.
@Map.Selected.ChangeParameter 27 2,Х
@Map.Selected.ChangeParameter 28 2
@Map.Selected.ChangeParameter 29 Татарин Василь Євгенович
@Map.Selected.ChangeParameter 30 Федорів Галина Федорівна
@Map.DeselectAll
@If $i<$SC then @goto %s1 else @goto %fin
%fin
@CloseLog F:\Digitals_files\list.txt

Автор:  fendak [ 30 янв 2018 16:17 ]
Заголовок сообщения:  Re: Нужна помощь

Rostyslav писал(а):
Все працює, тільки після третьої ділянки скрипт підвисає

Скрипт не зависає, він працює, просто ви не бачите хід виконання, бо програма не відображає лінію прогресу
Додав лінію прогресу
@Map.DeselectAll
@Map.SelectLayer ID10000
$list=@Map.Selected.List
@Text[1].Text $list
$SC=@Text[1].Count
@Map.DeselectAll
$i=0
@Progress.Start $SC Прогрес...
%s1
$i=$i+1
@Progress.StepBy 1
$so=@Text[1].Line[$I]
@Map.SelectObject $so
$SO1=@Map.SelectedObject
$X=@Map.Object[$SO1].Parameter[-4]
$Y=@Map.Object[$SO1].Parameter[-3]
$Res=@Map.GetPublicMapQuarterInfo $X $Y
@Text.Text $Res
$C3=@Text.Count
$C2=$C3-1
$C1=$C3-2
$K1=@Text.Line[$C1]
$K2=@Text.Line[$C2]
$K3=@Text.Line[$C3]
$DS=@Calc Delete("$K1",1,Pos("=","$K1"))
$SD=@Calc Delete("$K2",1,Pos("=","$K2"))
$BC=@Calc Delete("$K3",1,Pos("=","$K3"))
$DS=@DequoteText $DS
$SD=@DequoteText $SD
$BC=@DequoteText $BC
;Заповнюємо шар Квартал
@Map.Selected.ChangeParameter 23 $DS
@Map.Selected.ChangeParameter 24 $SD
@Map.Selected.ChangeParameter 25 $BC
@Map.Selected.ChangeParameter 26 га.
@Map.Selected.ChangeParameter 27 2,Х
@Map.Selected.ChangeParameter 28 2
@Map.Selected.ChangeParameter 29 Татарин Василь Євгенович
@Map.Selected.ChangeParameter 30 Федорів Галина Федорівна
@Map.DeselectAll
@If $i<$SC then @goto %s1
%fin
@Progress.Stop

Автор:  fendak [ 30 янв 2018 16:18 ]
Заголовок сообщения:  Re: Нужна помощь

Rostyslav писал(а):
Все працює, тільки після третьої ділянки скрипт підвисає

Скрипт не зависав, він працював, просто ви не бачили хід виконання, бо програма не відображала лінію прогресу
Додав лінію прогресу до вашого скрипту:

Код:
@Map.DeselectAll
@Map.SelectLayer ID10000
$list=@Map.Selected.List
@Text[1].Text $list
$SC=@Text[1].Count
@Map.DeselectAll
$i=0
@Progress.Start $SC Прогрес...
%s1
$i=$i+1
@Progress.StepBy 1
$so=@Text[1].Line[$I]
@Map.SelectObject $so
$SO1=@Map.SelectedObject
$X=@Map.Object[$SO1].Parameter[-4]
$Y=@Map.Object[$SO1].Parameter[-3]
$Res=@Map.GetPublicMapQuarterInfo $X $Y
@Text.Text $Res
$C3=@Text.Count
$C2=$C3-1
$C1=$C3-2
$K1=@Text.Line[$C1]
$K2=@Text.Line[$C2]
$K3=@Text.Line[$C3]
$DS=@Calc Delete("$K1",1,Pos("=","$K1"))
$SD=@Calc Delete("$K2",1,Pos("=","$K2"))
$BC=@Calc Delete("$K3",1,Pos("=","$K3"))
$DS=@DequoteText $DS
$SD=@DequoteText $SD
$BC=@DequoteText $BC
;Заповнюємо шар Квартал
@Map.Selected.ChangeParameter 23 $DS
@Map.Selected.ChangeParameter 24 $SD
@Map.Selected.ChangeParameter 25 $BC
@Map.Selected.ChangeParameter 26 га.
@Map.Selected.ChangeParameter 27 2,Х
@Map.Selected.ChangeParameter 28 2
@Map.Selected.ChangeParameter 29 Татарин Василь Євгенович
@Map.Selected.ChangeParameter 30 Федорів Галина Федорівна
@Map.DeselectAll
@If $i<$SC then @goto %s1
%fin
@Progress.Stop

Автор:  Rostyslav [ 30 янв 2018 16:32 ]
Заголовок сообщения:  Re: Нужна помощь

дякую fendak :)

Автор:  dartslayer [ 31 янв 2018 12:44 ]
Заголовок сообщения:  Допоможіть

Доброго дня, шановні колеги!
Підскажіть будь-ласка: Маю певне поле, але воно в зменшеному масштабі...як привести його до реальних розмірів (хоча б приблизно). Щось заплутався, з допомогою чого, це можливо зробити.
p.s. Файл прикріпляю. Координати в Ширині та Довготі.

Вложения:
.dmf [3.14 Кб]
Скачиваний: 217

Автор:  Руслан Пархуць [ 31 янв 2018 14:09 ]
Заголовок сообщения:  Re: Допоможіть

dartslayer писал(а):
Доброго дня, шановні колеги!
Підскажіть будь-ласка: Маю певне поле, але воно в зменшеному масштабі...як привести його до реальних розмірів (хоча б приблизно). Щось заплутався, з допомогою чого, це можливо зробити.
p.s. Файл прикріпляю. Координати в Ширині та Довготі.

1. Вихiдний датум карти помiняйте на Широту-Довготу
2. Створюєте нову карту з новим датумом (у Вашому випадку СК-63(1 зона))
3. Копiюєте перший i вставляєте в новий

Автор:  dartslayer [ 31 янв 2018 14:15 ]
Заголовок сообщения:  Re: Допоможіть

Руслан Пархуць писал(а):
dartslayer писал(а):
Доброго дня, шановні колеги!
Підскажіть будь-ласка: Маю певне поле, але воно в зменшеному масштабі...як привести його до реальних розмірів (хоча б приблизно). Щось заплутався, з допомогою чого, це можливо зробити.
p.s. Файл прикріпляю. Координати в Ширині та Довготі.

1. Вихiдний датум карти помiняйте на Широту-Довготу
2. Створюєте нову карту з новим датумом (у Вашому випадку СК-63(1 зона))
3. Копiюєте перший i вставляєте в новий


Дуже сильно Вам вдячний!

Автор:  voha [ 07 фев 2018 18:29 ]
Заголовок сообщения:  Re: Нужна помощь

Доброї пори доби.
Підкажіть, будь-ласка, у чому причина "різного" перерахунку координат з однаковим вмістом теки Digitals але на різних збираннях Ged.exe?
Вложение:
RecalculateERR.PNG
RecalculateERR.PNG [ 239.64 Кб | Просмотров: 1750 ]
Перерахунок зроблений з UTM(35) в СК63(3): на скріні зліва - на версії 16-го року, на скріні справа - на версії 18-го року.
Я знаю, що різні еліпсоїди. Але ж Datums.ini однаковий. Все однакове, тільки Ged різний - координати після перерахунку різні.
Може я щось пропустив?

Автор:  Dmitry_Zolotar [ 07 фев 2018 22:12 ]
Заголовок сообщения:  Re: Нужна помощь

voha писал(а):
Доброї пори доби.
Підкажіть, будь-ласка, у чому причина "різного" перерахунку координат з однаковим вмістом теки Digitals але на різних збираннях Ged.exe?
Вложение:
RecalculateERR.PNG
Перерахунок зроблений з UTM(35) в СК63(3): на скріні зліва - на версії 16-го року, на скріні справа - на версії 18-го року.
Я знаю, що різні еліпсоїди. Але ж Datums.ini однаковий. Все однакове, тільки Ged різний - координати після перерахунку різні.
Може я щось пропустив?

Коротко: застосовується трансформаційна сітка починаючи з січневих версій 2017 року.
Зміни стосовно запровадження УСК-2000

Автор:  voha [ 07 фев 2018 23:37 ]
Заголовок сообщения:  Re: Нужна помощь

Dmitry_Zolotar писал(а):
Коротко: застосовується трансформаційна сітка починаючи з січневих версій 2017 року...
Однак я пробував викидати з нової версії файл UkrGrid.gzu: щоб, мало чого, при перерахунку UTM(35) в СК42 або СК63 - сітка не бралась до уваги. Та й для чого сітка? Це якби я в УСК2000 перераховував - друге діло. А так? Буду вдячний за відповідь.

P.S: Значить: сітка застосовується при перерахунку з WGS84 на СК63, щоб уточнити відповідність натурі? Тоді якщо карта була складена на орто в СК63 і перерахована в UTM до 17-го року, то не варто її перераховувати в СК63 на свіжому Ged, бо не ляже на орто?

Автор:  Dmitry_Zolotar [ 08 фев 2018 09:53 ]
Заголовок сообщения:  Re: Нужна помощь

voha писал(а):
Dmitry_Zolotar писал(а):
Коротко: застосовується трансформаційна сітка починаючи з січневих версій 2017 року...
Однак я пробував викидати з нової версії файл UkrGrid.gzu: щоб, мало чого, при перерахунку UTM(35) в СК42 або СК63 - сітка не бралась до уваги. Та й для чого сітка? Це якби я в УСК2000 перераховував - друге діло. А так? Буду вдячний за відповідь.

P.S: Значить: сітка застосовується при перерахунку з WGS84 на СК63, щоб уточнити відповідність натурі? Тоді якщо карта була складена на орто в СК63 і перерахована в UTM до 17-го року, то не варто її перераховувати в СК63 на свіжому Ged, бо не ляже на орто?

Цитата:
Поскольку старые системы координат (СК63/СК42) являются неточными, то координаты каждого пункта в них имеют некоторую случайную погрешность иногда достигающую нескольких метров. Так же, как и вся накопленная до сих пор картографическая информация в этих системах.

Автор:  voha [ 08 фев 2018 14:31 ]
Заголовок сообщения:  Re: Нужна помощь

Dmitry_Zolotar писал(а):
Коротко: застосовується трансформаційна сітка починаючи з січневих версій 2017 року.
Зміни стосовно запровадження УСК-2000
Перепрошую. Коротко я зрозумів. Але хотілося б знати відповідь на просте питання:

компи 1, 2, 3 - Версії Ged 17-18 років:
- беру карту в UTM;
- завантажую з ПКК орто+карта;
- карта лежить на ділянках
- закриваю Digitals, видаляю файл UkrGrid.gzu, від'єднуюсь від Інтернет;
- перераховую карту в СК63, включаю Інтернет;
- завантажую з ПКК орто+карта;
- карта зміщена відносно ділянок.

компи 4, 5, 6 (в тому числі й ті, на які Digitals попав прямим копіюванням з компа 1) - різні версії Ged 17 року:
- беру карту в UTM;
- завантажую з ПКК орто+карта;
- карта лежить на ділянках;
- перераховую карту в СК63;
- завантажую з ПКК орто+карта;
- карта лежить на ділянках.

Кому я, сидячи за компом 1 завинив, що не можу отримати той же результат перерахунку, що й на компах 4, 5 і 6? То ж я туди Digitals і копіював з компа 1... Колись... У 2017-му... Коли сам оновлявся... Дооновлявся :)

Не знайшов залежності: від наявності яких файлів або від дотримання яких умов залежить такий перерахунок.

Страница 19 из 26 Часовой пояс: UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/