Доброго дня.
kochyr писал(а):
Допоможіть зробити скрипт щоб при виборі "так" зберігало один файл. А коли "ні" зберігало декілька, а першу карту залишало. Не можу добитися щоб при виборі "ні" відкривало вікно для збереження активної карти.
Ваше прохання, з огляду на те, як написаний скрипт, викликає купу запитань у відповідь:
- хіба $OriginalMap може колись бути більшим за $MapCount?
Але то - байка, вам треба:
- щоб при виборі "так" зберігалася лише активна (на момент запуску скрипта) карта із запитом назви файла і закривалися без збереження змін всі інші карти?
- щоб при виборі "ні" зберігалися із запитом назви файла всі відкриті карти (в тому числі активна) і закривалися всі карти, крім активної?
Задачу, будь-ласка, конкретизуйте. Тоді скрипт раз-два складеться.
Шановні розробники!
Маю просити вас навести пояснення до застосування скриптової функції
@EventPoint - "Возвращает координаты точки события в скрипте контроля".
Вкрай як
треба мати номер точки/точок, координати яких були змінені, у скрипті обробки події зміни об'єкта %Events.OnChange. Не уявляю собі як це зробити.
Я собі розрізняю скрипт Digitals і сценарій контролю. Але скрипт контролю - це що? І якщо все-таки йдеться за сценарій контролю, то яким чином до нього застосувати скриптову функцію?
Моє припущення, що мовляв "
@EventPoint у скрипті обробки події: повертає координати точки об'єкта, зміна координат якої викликала подію OnChange; координати точки в карті, в якій клацнули мишею для позначення об'єкта, що викликало подію OnSelect... і т.д." не правильне