Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 04 июл 2020 07:16

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18 ]  На страницу 1, 2  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Режим конструювання «Полігони»
СообщениеДобавлено: 10 апр 2018 08:26 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
12 мар 2018 15:03
Сообщения: 66
Откуда: м. Вінниця
Привіт усім. Прошу допомогти зрозуміти як саме працює даний режим, як ним користуватися та в яких випадках (просто приклад), тому що опису у відомій книзі та довідці для цього недостатньо.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Режим конструювання «Полігони»
СообщениеДобавлено: 10 апр 2018 09:26 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
06 июл 2009 08:22
Сообщения: 434
Откуда: Старобельск
Выкладываю видео.


Вложения:

Poligon.avi [ 1.05 Мб | Просмотров: 3070 ]

_________________
П. Вечеров
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Режим конструювання «Полігони»
СообщениеДобавлено: 10 апр 2018 09:29 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
12 мар 2018 15:03
Сообщения: 66
Откуда: м. Вінниця
paul писал(а):
Выкладываю видео.

Дякую!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Режим конструювання «Полігони»
СообщениеДобавлено: 11 апр 2018 08:52 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
12 мар 2018 15:03
Сообщения: 66
Откуда: м. Вінниця
Дивно. Створив в одному шарі замкнений прямокутник з чотирьох окремих відрізків. Вмикаю режим Полігони, клікаю всередині прямокутника і нічого не відбувається. Невже цей режим дозволяє створювати полігони лише в місці перетину інших винятково полігонів?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Режим конструювання «Полігони»
СообщениеДобавлено: 11 апр 2018 10:29 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2153
Откуда: Vinnitsa
slobodinskyi писал(а):
Дивно. Створив в одному шарі замкнений прямокутник з чотирьох окремих відрізків. Вмикаю режим Полігони, клікаю всередині прямокутника і нічого не відбувається. Невже цей режим дозволяє створювати полігони лише в місці перетину інших винятково полігонів?

або відрізки не зєднані, або полігон вже існує

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Режим конструювання «Полігони»
СообщениеДобавлено: 11 апр 2018 10:44 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
12 мар 2018 15:03
Сообщения: 66
Откуда: м. Вінниця
Цитата:
або відрізки не зєднані, або полігон вже існує

Не з'єднані це як? Не мають спільних точок, чи необхідно було виконати якусь додаткову операцію?
Полігона точно немає.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Режим конструювання «Полігони»
СообщениеДобавлено: 11 апр 2018 10:45 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
12 мар 2018 15:03
Сообщения: 66
Откуда: м. Вінниця
У додатку приклад.


Вложения:
Noname1.dmf [15.04 Кб]
Скачиваний: 398
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Режим конструювання «Полігони»
СообщениеДобавлено: 11 апр 2018 11:15 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2153
Откуда: Vinnitsa
Створюється полігон без проблем, якщо всі відрізки видно на екрані. Якщо змінити зум так, що один з відрізків далеко за межами екрану, то він ігнорується

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Режим конструювання «Полігони»
СообщениеДобавлено: 11 апр 2018 11:44 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
12 мар 2018 15:03
Сообщения: 66
Откуда: м. Вінниця
Дивно, тут нема що збільшувати таким чином аби щось вилазило за межі екрану. Але полігон не створюється.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Режим конструювання «Полігони»
СообщениеДобавлено: 11 апр 2018 12:11 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 322
Откуда: м.Львiв
slobodinskyi писал(а):
Дивно, тут нема що збільшувати таким чином аби щось вилазило за межі екрану. Але полігон не створюється.

В мене також не створюється, коли наприклад "Точнiсть карти" стоїть 500, але це не тема для даного роздiлу. Пишiть в тему "FAQ для начинающих пользователей (основы)", читайте документацiю, вiдгуки користувачiв, експериментуйте. Сорi за пряму вiдповiдь, але є приказка "Не бійся, що не вийде. Бійся, що не спробуєш.".

_________________
Більшість хороших програмістів виконують свою роботу не тому, що очікують оплати або визнання, а тому, що отримують задоволення від програмування.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Режим конструювання «Полігони»
СообщениеДобавлено: 11 апр 2018 12:44 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
12 мар 2018 15:03
Сообщения: 66
Откуда: м. Вінниця
Сподіваюся модератори перенесуть цю та інші подібні теми.
І в мене точність карти 0,2 мм.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Режим конструювання «Полігони»
СообщениеДобавлено: 11 апр 2018 15:34 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 693
Откуда: Львівська область
якщо поставити автозахоплення більше 20, то справді починають творитися дивні речі з даною функцією. Але не розумію для чого взагалі ставити таке велике значення автозахоплення? Цікаво, з якими об'єктами таке взагалі необхідно? Адже за інструкцією кадастру межовий знак ( а відтак і точка на ділянці) має бути кожні 200 м. Тому на практиці це просто не потрібно. А якщо ви вирішили протестувати програму по усіх "максимумам", то врахуйте і таку характеристику як практичність під час роботи. З цим в програмі, на мій погляд, порядок.

При 0,2 мм якихось косяків не виявив

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Режим конструювання «Полігони»
СообщениеДобавлено: 11 апр 2018 15:43 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
12 мар 2018 15:03
Сообщения: 66
Откуда: м. Вінниця
Питання до розробників: в мене ця функція не працює при значенні показника автозахоплення 0,2 мм, якщо взагалі проблема в цьому.
Що ще може впливати на даний режим?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Режим конструювання «Полігони»
СообщениеДобавлено: 11 апр 2018 20:51 
Гуру
Гуру
Аватара пользователя

Зарегистрирован:
22 сен 2007 16:09
Сообщения: 322
Откуда: м.Львiв
slobodinskyi писал(а):
Питання до розробників: в мене ця функція не працює при значенні показника автозахоплення 0,2 мм, якщо взагалі проблема в цьому.
Що ще може впливати на даний режим?

Та ж сама функцiя винесена в пункт меню "Зiбрати полiгон" (правий клiк мишки) при активному вiкнi "Збiр". Спробуйте, що вiдбувається в даному випадку.

_________________
Більшість хороших програмістів виконують свою роботу не тому, що очікують оплати або визнання, а тому, що отримують задоволення від програмування.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Режим конструювання «Полігони»
СообщениеДобавлено: 12 апр 2018 09:11 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
12 мар 2018 15:03
Сообщения: 66
Откуда: м. Вінниця
Останній варіант працює. Не зрозуміло що ж тоді з тією кнопкою не так.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18 ]  На страницу 1, 2  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 8


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB