Аналитика
http://geosystema.net/forum/

Загрузка данных из Excel
http://geosystema.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=1145
Страница 3 из 3

Автор:  Bondarets Alexander [ 24 май 2013 09:40 ]
Заголовок сообщения:  Re: Загрузка данных из Excel

Очевидно влияют какие-то настройки в Excel. Чтобы лучше понять проблему запишите, пожалуйста, видео с экрана, например, при помощи этой программы.

Автор:  petrogeo [ 08 мар 2018 23:23 ]
Заголовок сообщения:  Re: Загрузка данных из Excel

Доброго дня. При формуванні звіту через "Сервис-отчет..." по параметру "0.Площадь" і подальшим експортом в Excel, значення експортуються не коректно, а саме: якщо в "Отчете..." площадь 5,4562 то в Excel видає так 54562 без разделителя; а якщо площадь 0,1820 то перекидає правильно 0,1820.
Як це можна виправити?

Автор:  Руслан Пархуць [ 09 мар 2018 10:38 ]
Заголовок сообщения:  Re: Загрузка данных из Excel

petrogeo писал(а):
Доброго дня. При формуванні звіту через "Сервис-отчет..." по параметру "0.Площадь" і подальшим експортом в Excel, значення експортуються не коректно, а саме: якщо в "Отчете..." площадь 5,4562 то в Excel видає так 54562 без разделителя; а якщо площадь 0,1820 то перекидає правильно 0,1820.
Як це можна виправити?
Скопiюйте значення звiту до буферу (вище кнопки експорту в Excel є кнопка Копiювати) i вставте на чистий лист. Якщо i так буде некоректно вiдображати, задайте параметри клiтинок колонки Excel з площею в числовому форматi з 4 знаками пiсля коми перед вставкою.

Автор:  Sergey Oleynik [ 15 мар 2018 17:50 ]
Заголовок сообщения:  Re: Загрузка данных из Excel

petrogeo писал(а):
Доброго дня. При формуванні звіту через "Сервис-отчет..." по параметру "0.Площадь" і подальшим експортом в Excel, значення експортуються не коректно, а саме: якщо в "Отчете..." площадь 5,4562 то в Excel видає так 54562 без разделителя; а якщо площадь 0,1820 то перекидає правильно 0,1820.
Як це можна виправити?

Ми внесли деякі зміни і тепер числові значення мають передаватись в Excel значно краще та зі збереженням форматування.
Поновіть програму.

Автор:  fendak [ 29 май 2018 14:23 ]
Заголовок сообщения:  Re: Загрузка данных из Excel

Доброго дня!

Маю завдання відредагувати шаблон, де використаний OLE-об'єкт. Даний об'єкт (таблицю) треба кардинально змінити в розмірах і кількості ячейок. Тому задумав вставити його заново.

Але, виявляється, в Digitals забрали можливість вставляти в карту OLE-об'єкти? Не знаходжу вже такого меню, як у старих версіях.

Там було меню Вставка - Об'єкт - Створити з файлу і мав в карті готову таблицю.

Коли використовувати команду меню Вставка - Вмонтований об'єкт, то вставляється просто значок Ексель замість таблиці.
Коли просто копіюю таблицю і вставляю в карту через буфер, то пише: "Не верний текст в буфере обмена А". Мабуть, тому, що таблиця має ячейки.

В принципі, я використав старішу версію Digitals і все пішло нормально. Але питання для чого забрали таку зручну функцію?

Чи я просто не вмію правильно використовувати команду Вставка - Вмонтований об'єкт?

Автор:  Dmitry_Zolotar [ 29 май 2018 16:16 ]
Заголовок сообщения:  Re: Загрузка данных из Excel

Вставка - Вмонтований об'єкт додає в карту документ, документи вкладені в карту можна побачити на закладці Інфо-Список документів, подвійний клік по документу у списку відкриває його у відповідному редакторі. Карта у цьому випадку лише контейнер для зберігання документів, вміст документів в карті не відображається.

Скопійований діапазон OLE-документу за допомогою меню Правка-Спец.вставка-Вмонтований об'єкт вставляється в центр екрану в перший шар з типом "Вмонтований об'єкт".

Автор:  fendak [ 29 май 2018 19:16 ]
Заголовок сообщения:  Re: Загрузка данных из Excel

Dmitry_Zolotar писал(а):
Скопійований діапазон OLE-документу за допомогою меню Правка-Спец.вставка-Вмонтований об'єкт вставляється в центр екрану в перший шар з типом "Вмонтований об'єкт"

так от де воно заховалося
Зрозумів, дякую

Страница 3 из 3 Часовой пояс: UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/