Аналитика

Цифровая фотограмметрия, картография и землеустройство
Текущее время: 13 ноя 2019 11:04

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1213 ]  На страницу Пред.  1 ... 77, 78, 79, 80, 81
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 23 июн 2019 18:49 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
24 сен 2017 15:24
Сообщения: 4
Потрібна функція для повного переривання роботи скрипту, або доповнення функції @break.
Якщо із скрипту викликати свою бібліотеку *.dsf і у ній є @break, то завершується робота лише бібліотеки, а скрипт продовує виконуватися далі. Було б добре мати функцію, наприклад @interrapt, як б повністю завершувала роботу скрипту і усіх вложених скриптів.

P.S. Я можу реалізувати цю логіку обхідними шляхами, наприклад у бібліотеці повертати $result=break,
а потім робити перевірку @if $result=break then @break, проте хотілося б щось простіше :)


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 17 июл 2019 12:28 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
14 окт 2010 16:40
Сообщения: 191
Можно ли к функции @Map.SaveToTIF прикрутить pdf? pdf принетер установлен, но хочется автоматизировать некоторые процессы.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 17 июл 2019 17:04 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2086
Откуда: Vinnitsa
Denidz писал(а):
Можно ли к функции @Map.SaveToTIF прикрутить pdf? pdf принетер установлен, но хочется автоматизировать некоторые процессы.

Сохранение в PDF - это, фактически, печать на первый принтер, из списка установленных, в имени которого содержится подстрока "PDF". Сохранение результата печати - функция PDF-принтера, зависящая от конкретной реализии. В PDF24, например, можно сохранять так:
Вложение:
PDF24Settings.png
PDF24Settings.png [ 40.79 Кб | Просмотров: 523 ]

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 18 июл 2019 16:38 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 642
Коли Digitals формує букви суміжників, то він, якщо мова Windows російська, бере чомусь російський алфавіт для експлікації замість українського. І якщо експлікацію формувати не програмою, а скриптами, то не вистачає функції, яка б визначала мову Windows, або повертала той самий алфавіт, який використовується системою, щоб співпадали букви на плані і в експлікації. Чи можна додати таку функцію?

Або ж зробіть алфавіт експлікації українським, чого він прив'язаний до мови Windows?

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 18 июл 2019 21:02 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
14 окт 2010 16:40
Сообщения: 191
функция @DeleteFile вроде как некорректно работает. Она должна возвращать 0 если файл успешно удален. Но если файл, который я пытаюсь удалить (допустим pdf) открыт в какой-либо программе, то он не удаляется, а функция все равно возвращает 0.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 08 авг 2019 10:48 
Участник
Участник

Зарегистрирован:
05 апр 2019 14:19
Сообщения: 7
Откуда: Черкаська область
Є шаблон кадастрового плану у форматі .дмт
Хочу зробити щоб угіддя підписувались автоматично, бо в мене виходить таке як на скріні.
Як це можливо зробити? Спробував додати у таблицю P[ID7000901], але певно, щось у команді не так.
Площі вірні, але підпис доводиться виправляти вручну


Вложения:
.JPG
.JPG [ 21.59 Кб | Просмотров: 402 ]
Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 08 авг 2019 13:03 
Эксперт
Эксперт

Зарегистрирован:
29 окт 2012 12:15
Сообщения: 80
Откуда: Запорізька область, м. Кам'янка-Дніпровська
download/file.php?id=3392


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 24 сен 2019 21:27 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 ноя 2011 00:36
Сообщения: 14
Міцного здоров'ячка Розробникам!

На скільки я розумію не має такої функції в скриптах, яка перевіряє статус (натиснута чи не натиснута) кнопка. Це стосується усіх кнопок на закладці "Збір" - "Шаблон збору" і "Режим конструювання".
Наприклад щоб в скрипті можна було використовувати:
;.......
;перевірити статус кнопки включення режиму переміщення
$Status=@ExecuteMenu spbMove (або $Status=spbMove) повертає значення "0" чи "1" тобто "викл." чи "вкл."
@If $Status=0 then @ExecuteMenu spbMove (включає режим переміщення)
@If $Status=1 then @ExecuteMenu spbMove (виключає режим переміщення)
;........
Чи можливо таке реалізувати?

І ще одне побажання-запитання (можливо існує така функція, але я не можу знайти):
"+" або "-" на клавіатурі змінює масштаб об'єктів, що відображається на екрані. Питання чи є скриптова команда для цього? Не встановити певний масштаб (наприклад: popScale | 1:2000), а щось типу "popScale | +" чи "popScale | -" збільшити чи зменшити на один крок масштаб.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 24 сен 2019 22:29 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
05 апр 2012 10:20
Сообщения: 642
ТОВ Аспект писал(а):
"+" або "-" на клавіатурі змінює масштаб об'єктів, що відображається на екрані. Питання чи є скриптова команда для цього?

Такі функції є:
[ panTools.Збільшити ]
[ panTools.Зменшити ]

Функції, яка б повертала статус (натиснута/ненатиснута) кнопки справді не вистачає, підтримую.
Cтатус тої чи іншої кнопки можна отримати без спеціальної скриптової функції. Але тільки на момент відкриття програми.
Наприклад, потрібно знати, чи натиснути кнопка Шаблон збору - Прямокутник:

$Papka=@ProgramFolder
@Text.Load $Papka\Ged.ini
$I=@Text.IndexOf [FormGed.TemplateRectangle]
$I=$I+1
$Status=@Text.Line[$I]
$Status=@StringPart 2=$Status
@Dialog.Message $Status

От якби розробники Digitals могли винести інформацію про статус кнопок в реальному часі у якийсь файл типу Ged.ini, тоді можна було б отримати статус, який в процесі роботи.

_________________
додатково про скрипти Digitals на www.digitals.at.ua


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 25 сен 2019 10:57 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 ноя 2011 00:36
Сообщения: 14
fendak писал(а):
Такі функції є:

Дякую!

fendak писал(а):
Функції, яка б повертала статус (натиснута/ненатиснута) кнопки справді не вистачає, підтримую.
От якби розробники Digitals могли винести інформацію про статус кнопок в реальному часі у якийсь файл типу Ged.ini, тоді можна було б отримати статус, який в процесі роботи.

Будемо чекати на реалізацію пропозицій!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 25 сен 2019 16:29 
Гуру
Гуру

Зарегистрирован:
18 апр 2007 11:55
Сообщения: 2086
Откуда: Vinnitsa
Додано функцію @MenuState InternalName
Повертає 1 якщо пункт меню помічений або кнопка натиснута, інакше - 0. InternalName - внутрішнє ім'я компонента (пункту меню або кнопки)

Приклад використання:
Код:
;перевірка поточного вигляду
$V=@MenuState ViewDraft
@if $V=1 then @Text[1].Add Черновой вид
$V=@MenuState ViewNormal
@if $V=1 then @Text[1].Add Обычный вид
$V=@MenuState ViewPageLayout
@if $V=1 then @Text[1].Add Полный вид
$V=@MenuState ViewPrintPreview
@if $V=1 then @Text[1].Add Распечатка
$V=@MenuState View3D
@if $V=1 then @Text[1].Add Трехмерный вид
$V=@MenuState ViewRotated
@if $V=1 then @Text[1].Add Развернутый вид
$V=@MenuState ViewThematic
@if $V=1 then @Text[1].Add Тематический вид
$V=@MenuState spbSynchronize
@if $V=1 then @Text[1].Add Синхронизация точек - вкл.
@if $V=0 then @Text[1].Add Синхронизация точек - выкл.
$V=@MenuState spbShowCenters
@if $V=1 then @Text[1].Add Показ центров - вкл.
@if $V=0 then @Text[1].Add Показ центров - выкл.
$Mess=@Text[1].Text
@Dialog.Message $Mess
;


Ще приклад:
Код:
;гарантовано увімкнутий стан синхронізації точок після виконання скрипта
$V=@MenuState spbSynchronize
@if $V=0 then @ExecuteMenu spbSynchronize

_________________
Команда разработчиков Digitals
(наш e-mail и ICQ находятся в меню Помощь|О программе)
Новичкам сюда | Новые возможности программы | Купить Digitals


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 25 сен 2019 18:33 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
20 ноя 2011 00:36
Сообщения: 14
Dmitry_Zolotar писал(а):
Додано функцію @MenuState InternalName
Повертає 1 якщо пункт меню помічений або кнопка натиснута, інакше - 0. InternalName - внутрішнє ім'я компонента (пункту меню або кнопки
Уже обновився - працює! Шикарно!!! Дуже вдячний за роботу і оперативність!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Запрос на функцию
СообщениеДобавлено: 17 окт 2019 16:14 
Специалист
Специалист

Зарегистрирован:
16 фев 2017 21:10
Сообщения: 43
Возможно в Диджитал сделать функционал как в ворде офис ????


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1213 ]  На страницу Пред.  1 ... 77, 78, 79, 80, 81

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 15


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB